GTA 6: Snickers a INNEBUNIT Fanii, Imagine Publicata de Mars

GTA 6 Snickers

GTA 6 are parte astazi de ceva la care cred ca nici cei mai inraiti fani ai seriei de jocuri nu se asteptau, iar asta pentru ca vorbim despre o surpriza foarte mare care vine de la Mars Wrigley, compania care produce binecunoscutele batoane de ciocolata Snickers.

GTA 6 este folosit de catre companie pentru a aduce ciocolatele Snickers in atentia lumii intregi, ei publicand imaginea de mai jos in care prezinta un baton de ciocolata pe fundalul folosit in imaginile pentru Grand Theft Auto, dar si cu denumirea “Nuts City”, referinta clara la Vice City.

GTA 6 nu ar trebui sa aiba vreo legatura cu Snickers, insa compania Mars Wrigley a confirmat ca imaginea este publicata de pe contul sau oficial de pe Reddit, iar asta vine ca o surpriza foarte mare, si a dat nastere foarte multor discutii in mediul online deja.

GTA 6 ar putea fi promovat de catre cei de la Rockstar Games impreuna cu marea companie care produce si Snickers, sau celebrele ciocolate ar putea fi promovate in cadrul jocului pentru a ajute in atentia milioanelor de oameni care il vor cumpara si folosi in toata lumea.

GTA 6 snickers reclama

GTA 6 promovat cu ajutorul Snickers este ceva foarte interesant, si daca este sa fim sinceri, ceva foarte bine gandit, iar asta pentru ca exista foarte multi oameni care iubesc aceasta ciocolata, si care desigur ca sunt gameri, deci mesajul in sine ajunge foarte departe.

GTA 6 snickers confirmare

GTA 6 ar trebui sa fie lansat pentru fanii din toata lumea undeva prin 2021, in urma unei prezentari care ar trebui sa aiba loc in 2020, dar deocamdata nu exista chiar atat de multe informtii privind planurile Rockstar, compania tinandu-le foarte bine ascunse.