DIGI Romania: Clienti SURPRINSI, NU Stiau ce au Acum GRATUIT

DIGI Romania reuseste sa isi surprinda din nou clientii din toata tara, iar multi dintre ei nu stiau ce au acum disponibil gratuit de la operator.

DIGI Romania scanare

DIGI Romania a reusit sa-si surprinda clientii din toata tara cu ceva ce le ofera gratuit, dar mai mult, chiar in exclusivitate, iar asta pentru ca restul operatorilor telecom nu au ceva similar disponibil. Mai exact, cei de la DIGI Romania au lansat de ceva vreme pentru clienti o sectiune speciala in website-ul lor dedicata securitatii internetului, si a dispozitivelor pe care ai sai clienti le folosesc in momentul de fata in diverse zone din toata tara.

DIGI Romania are in sectiunea de asistenta privind securitatea online si o pagina speciala in care le pune la dispozitia clientilor un scanner care poate verifica daca dispozitivele folosite de catre ei au vulnerabilitati de securitate. Practic, DIGI Romania ii ajuta pe clientii sai sa isi verifice routerele, laptop-urile, sau calculatoarele daca sunt vulnerabile la atacuri informatice, insa totul in functie de cum se face conexiunea la internet pentru a ajunge acolo.

DIGI Romania: Clienti SURPRINSI, NU Stiau ce au Acum GRATUIT

DIGI Romania scanare vulnerabilitati

DIGI Romania testeaza un port UDP si o varietate de posturi TCP pentru a vedea daca exista vreo vulnerabilitate in dispozitivul folosit de catre client pentru a naviga pe internet. Daca se descopera vreo vulnerabilitate, DIGI Romania il va notifica in mod automat pe clientul sau pentru a ii spune ca ar fi cazul sa isi actualizeze sistemul de operare, sau sa faca alte modificari menite sa ii asigura siguranta in timp ce navigheaza pe internet in viata de zi cu zi.

DIGI Romania nu este singurul operator de telecomunicatii care pune mare pret pe siguranta internetului si a utilizatorilor din toata lumea, dar este singurul care are un asemenea scanner disponibil public. Vorbim despre un serviciu pe care orice client care crede ca ar putea avea un dispozitiv vulnerabil ar trebui sa il foloseasca pentru a incerca sa isi securizeze cat se poate de bine accesul la internet, mai ales ca nu trebuie platit ceva pentru asta.

DIGI Romania nu va incerca sa exploateze vreo vulnerabilitate gasita in dispozitivul vreuni client, si daca vreti sa fiti in siguranta, ar trebui sa accesati sectiunea de securitate a internetului de pe website-ul lor.