GTA 6: Vestea PROASTA pentru TOTI Fanii din cauza GTA 5

GTA 6 succes

GTA 6 va fi unul dintre cele mai importante jocuri pentru console si PC in momentul in care va fi lansat, insa pana atunci avem parte de o veste proasta venita pe final de luna martie din cauza GTA 5, ea aratandu-ne de ce lansarea inca nu e chiar atat de aproape.

GTA 5 a fost cel mai bine vandut joc in SUA pentru console la final de luna februarie 2020, si aici vorbim despre vanzarile totale generate de-a lungul existentei sale, versiunea online generand peste 1 miliard de dolari in tranzactii, iar asta inca tine GTA 6 foarte departe.

GTA 6 are lansarea inca departe din cauza succesului de care GTA 5 s-a tot bucurat pana acum, si de care se bucura in continuare, oamenii cumparand jocul in multe copii in continuare, iar online cheltuie tot mai multi bani in fiecare luna, deci Rockstar Games are putine motive sa renunte la el.

GTA 5 este foarte popular, dar este un joc foarte vechi, avend 6 ani vechime, deci e nevoie de ceva nou, iar GTA 6 ar putea fi lansat impreuna cu noile console pe care Sony si Microsoft le-au anuntat deja pentru punere in vanzare in perioada sarbatorilor de iarna din 2020.

GTA 6 ar trebui sa fie prezentat cu ceva timp inaintea sarbatorilor de iarna din acest an, insa cand in 2021 va fi lansat efectiv nu se stie, desi teoretic n-ar trebui sa asteptam foarte mult dupa inceputul anului pentru a-l putea juca atat in console, cat si in PC-uri.