iPhone 12: Acesta este NOUL DESIGN pentru Telefoanele Apple

iPhone 12 are prezentat astazi noul design pe care il vor avea telefoanele din serie, iata ce este pregatit pentru lansare in 2020 pentru toti clientii.

iPhone 12 schimbari design

iPhone 12 este noua serie de telefoane mobile pe care compania Apple o are in plin proces de dezvoltare pentru lansare in toamna acestui an, iar conform informatiilor aparute astazi, ne asteapta o mare surpriza. Celebrul analist asiatic Ming-chi Kuo a trimis astazi o nota informativa cu previziunile sale pentru seria iPhone 12, iar conform lui urmeaza sa avem parte de o serie de noutati foarte interesante pentru design-ul noilor modele din 2020.

Conform analistului, seria Ming-chi Kuo urmeaza sa aiba un design foarte apropiat de cel al tabletelor iPad Pro 2020 lansate in luna martie, adica vor avea marginile plate, nu rotunde, si carcase veca mai “patratoase”. Vorbim practic despre un design similar cu cel pe care l-au avut si telefoanele din seriile iPhone 4 – iPhone 5S, doar modernizat putin pentru anul 2020, iar asa iPhone 12 ne va readuce aminte de vechile modele, doar ca vor fi si multe imbunatatiri.

iPhone 12: Acesta este NOUL DESIGN pentru Telefoanele Apple

iPhone 12 ar putea avea ecranul cu aceeasi curbura spre marginea carcasei precum modelele actuale, dar unele zvonuri spun ca acesta ar putea fi total plat, insa nu se stie 100% sigur ce se va intampla. Partea interesanta este totusi ca decupajul din ecranele telefoanelor iPhone 12 va fi mai mic decat il stim in actualele modele, iar asta in timp ce diagonala totala urmeaza sa creasca in comparatie cu ceea ce avem acum, modificarile urmand a fi mai mari cu 0.2 inch.

“Succesorii din acest an la iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max li se vor alătura două modele de gamă inferioară pentru a înlocui iPhone 11. Cel puțin cele două dispozitive de înaltă calitate vor avea margini plate din oțel inoxidabil în locul designului curb actual. la fel ca colțurile mai rotunjite, precum iPad Pro introdus în 2018. Rememorând designul ‌iPhone‌ 5, noile telefoane vor avea ecrane plate decât marginile înclinate de pe modelele actuale, au spus oamenii care cer să nu fie identificați, deoarece planurile nu sunt public.”

iPhone 12 ar urma sa aiba un ecran de 5.4 inch, un alt model ar urma sa aiba ecran de 6.1 inch, iPhone 12 Pro ar urma sa aiba un ecran de 6.1 inch, in timp ce iPhone 12 Pro max ar trebui sa aiba ecran de 6.7 inch. Patru modele de telefoane din seria iPhone 12 vor fi lansate in 2020, insa pentru unul nu este cunoscuta deocamdata denumirea, iar asta pentru ca vine cu un dispozitiv complet nou, astfel ca ramane de vazut ce va fi anuntat in legatura cu el.

iPhone 12 este o serie de telfeoane care va fi lansata in toamna acestui an, in cursul lunii septembrie, prezentarea fiind asteptata in prima parte a lunii, in timp ce lansarea va veni in a doua.