BRD Romania: Noi Informatii IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

BRD Romania vine cu noi informatii importante pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a anuntat banca si ce trebuie sa stie cei cu serviciile sale.

BRD Romania precizari

BRD Romania a publicat o serie de informatii importante pentru toti clientii sai din tara, acestea vizand atat persoane fizice, cat si persoanele juridice, fie ca este vorba despre companiile mai mari, sau mai mici. BRD Romania a publicat toate aceste informatii noi ca parte a contextului pandemiei de Coronavirus, si e important ca toata lumea sa stie ce anume poate afce pentru a isi amana ratele la credite, pentru carduri de credit, si orice alte servicii ale bancii.

BRD Romania le spune intai persoanelor fizice, prin intermediul website-ului sau, conditiile in care se poate cere o amanare a ratelir pentru credite, si nu numai, dar si unde pot completa formularul pentru a face asta. BRD Romania le cere deasemenea clientilor sa nu introduca mai multe cereri, dar sa aiba si rabdare pentru a primi un raspuns de la banca, fara a oferi o perioada de timp in care s-ar putea intamplaa sta, dar un raspuns ar putea veni si in cateva zile.

BRD Romania: Noi Informatii IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

BRD Romania ii anunta inclusiv pe clientii care sunt micro-companii, PFA, ori au profesii liberale, ca pot profita de prevederile ordonantei de urgenta data de Guvern pentru a ii sustine. Un website special va fi facut de catre cei de la BRD Romania pentru a afisa toate detaliile pentru aceste tipuri de persoane juridice, insa in final ele vor trebui sa solicite amanarea ratelor tot la banca, lucru care este valabil, desigur, si pentru restul clientilor care ii folosesc servicii.

BRD Romania ii anunta inclusiv pe clientii care sunt companii cu cifre de afaceri de peste 1 milion de euro pe an ca vor avea parte de un website dedicat pentru a afla mai multe informatii despre masurile financiare. Aici probabil ca va fi un alt tip de comunicare din moment ce aceste tipuri de clienti au de obicei cate un consultant dedicat, dar ramane de vazut ce va anunta BRD Romania in legatura cu modul in care va aplica prevederile guvernului.

BRD Romania vrea sa ii ajute pe toti clientii sai din Romania sa treaca cu bine peste pandemia de Coronavirus, asa ca ramane doar sa vedem ce va anunta in website-urile pe care le va crea.