Huawei LOVITA DUR, Decizia care va Ajuta Apple si iPhone 12

Huawei este lovita dur, si ia o decizie care ajuta din plin compania Apple si iPhone 12, iata ce se intampla acum cu produsele companiei chinezesti.

Huawei cedare

Huawei a luat o decizie foarte importanta care va ajuta foarte mult Apple si productia telefoanelor in seria iPhone 12, iar asta in mod complet neasteptat in raport cu ceea ce se intampla in cam fiecare an. Cei de la Huawei au luat decizia de a renunta la o parte din productia de chip-uri cu procesoare pentru telefoanele din seria Huawei MATE 40 Pro, iar cei de la Apple au profitat de ocazie pentru a o prelua pentru productia procesoarelor pentru iPhone 12.

Huawei a renuntat la nu mai putin de 10.000 de unitati de productie pentru procesoare dedicate viitoarelor sale modele de telefoane, iar in realitate nimeni nu stie ce numar total de procesore ar insemna asta. Din moment ce presa discuta despre aceasta anulare a celor de la Huawei ca fiind una importanta, e clar ca in final este vorba despre o cantitate mare de procesoare care nu mai sunt produse pentru ei, si vor ajunge la compania Apple.

Huawei LOVITA DUR, Decizia care va Ajuta Apple si iPhone 12

Huawei si TSMC nu au oferit vreo explicatie pentru aceasta decizie, insa ea este una foarte importanta, care arata ca exista din partea chinezilor asteptari ca vanzarile de telefoane sa nu fie chiar atat de mari spre final de an. Avand in vedere ca Trump nu prea pare dornic sa renunte la sanctiunile pe care le-a impus impotriva Huawei, e normal ca ei sa nu vrea sa creasca productia pentru procesoare dedicate telefoanelor viitoare, pentru ca vanzarile vor fi mici.

“TSMC a redus productia Huawei de procesoare de 5nm, iar diferența relevantă de capacitate de producție a fost preluata de Apple. Apple a solicitat de la TSMC petru al patrulea trimestru să adauge aproape 10.000 de unitati de capacitate de producție..”

Huawei le lasa celor de la Apple mai multa capacitate de productie pentru noile modele de telefoane din seria iPhone 12, iar cum cei din Cupertino au asteptari foarte mari de la ele, e normal sa preia diferenta. iPhone 12 va fi o serie de telefoane care va veni cu foarte multe noutati in comparatie cu modelele actuale, deci Apple vrea sa produca in numar cat mai mare de unitati, iar cum Huawei vrea sa-si reduca productia, a primit fix ceea ce cauta.

Huawei nu a mai fost pana acum in centrul vreunor zvonuri privind reducerea productiei pentru vreun telefon, sau componente pentru el, dar avand in vedere situatia actuala, e posibil sa mai aflam si despre altele.