Samsung GALAXY S20 ULTRA: Clientii Reclama PROBLEMELE GRAVE

Samsung GALAXY S20 ULTRA are noi probleme reclamate de catre clientii care au cumparat telefoanel, iata de ce se plang oamenii in acest moment.

Samsung GALAXY S20 ULTRA problemele

Samsung GALAXY S20 ULTRA are raportate probleme foarte grave de catre clientii din intreaga lume care au cumparat noul model de telefon la preturi care depasesc 1350 de euro peste tot in lume. Modelele care au procesoare Exynos sunt cele care genereaza cele mai multe plangeri din partea clientilor, iar dupa cum puteti vedea mai jos, Samsung GALAXY S20 ULTRA are probleme foarte serioase cu focalizarea automata a camerei, ceva ce nu e tocmai nou.

Samsung GALAXY S20 ULTRA a avut problemele acestea descoperite de catre jurnalistii care au testat unitatile trimise pentru review-uri, iar desi cei de la Samsung au lansat un patch are sa rezolve problema, asta nu s-a intamplat. Se pare ca inclusiv dupa acea actualizare telefoanele Samsung GALAXY S20 ULTRA continua sa aiba probleme serioase cu focalizarea automata pentru camera, dar aici este doar o parte din marea problema.

Samsung GALAXY S20 ULTRA: Clientii Reclama PROBLEMELE GRAVE

Samsung GALAXY S20 ULTRA cu chip Exynos are deasemenea probleme foarte mari cu supraincalzirea in timpul folosirii obisnuite, dar si cu autonomia bateriei, ceva ce am mai auzit in trecut. Probleme cu autonomia bateriei telefoanelor Samsung cu chip Exynos este veche de ani de zile, iar cu Samsung GALAXY S20 ULTRA ele se intensifica pentru ca telefoanele sunt foarte scumpe, iar asteptarile oamenilor sunt foarte mari in ceea ce le priveste.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este un telefon foarte scump care ii cam discrimineaza pe clientii care-l cumpara, unii primind performante si o experienta mai buna, in timp ce altii primesc una mai proasta. Din pacate toti cei din Europa sunt obligati sa cumpere telefoane Samsung GALAXY S20 ULTRA, sau oricare altele din serie, cu aceste chip-uri inferioare, si de asta se plange foarte multa lume fara oprire pe retelele de socializare, si nu doar atat, in ultima perioada.

Samsung GALAXY S20 ULTRA pare sa fie un telefon grozav, “pe hartie”, dar din pacate decizia de a folosi un chip Exynos inferior celui Qualcomm genereaza multe plangeri, chiar in tarile unde se fac vanzarile mari.