CEC Bank: Mesaj pentru TOTI Clientii Romani, ce s-a Schimbat

CEC Bank are un mesaj pentru toti clientii din Romania, si le readuce aminte despre o schmbare adusa de starea de urgenta din tara noastra, iata modificarea.

CEC Bank varstnici

CEC Bank a publicat un anunt de care ar trebui sa stie toti clientii romani, iar asta pentru ca este vorba despre o schimbare care afecteaza foarte multa lume, banca avnad milioane de clienti in Romania. Ca parte a obligatiilor impuse de catre ordonantele militare pentru companiile din Romania care lucreaza cu publicul, CEC Bank le acorda prioritate varstnicilor in agentiile sale din toata tara, deci in perioada 11:00 – 13:00 acestia vor fi ajutati intai.

CEC Bank are foarte multi clienti cu varsta inaintata, multi dintre ei ridicand pensiile la bancomate in mod obisnuit, multi care merg la ghisee pentru a rezolva diverse probleme, ordonantele militare impun ajutarea lor cu prioritate. Asta inseamna ca daca aveti drum pe la CEC Bank in acest interval orar, veti avea mult de asteptat pana cand li se vor rezolva problemele celor varstnici si veti ajunge inclusiv voi la rand pentru a fi ajutati de angajatii bancii.

CEC Bank: Mesaj pentru TOTI Clientii Romani, ce s-a Schimbat

CEC Bank varstnici program

CEC Bank face exact ceea ce fac si restul bancilor din Romania, toate oferind prioritate pentru persoanele varstnice, care doar in aceasta perioada de timp pot iesi afara pentru a rezolva probleme la banca. Desigur ca n-ar trebui sa iasa deloc afara pentru a merge la CEC Bank, sau orice alta banca, pentru a rezolva probleme care nu sunt urgente, dar in lipsa de ajutor din partea altor persoane, sau de cunoastere a altor metode de contact, se apeleaza si la aceasta solutie.

“Vă reamintim că, în cazul în care este imperios necesar să vă prezentați în unitățile noastre, trebuie să țineți cont de faptul că pensionarii au prioritate la CEC Bank în intervalul 11:00 – 13:00.”

CEC Bank a anuntat recent si aplicarea masurilor adoptate de catre guvern pentru a permite amanarea ratelor la credite pe care le au clientii din Romania, iar informatii sunt pe website-ul lor. Multiple masuri au fost luate de catre CEC Bank in ultima luna din cauza pandemiei de Coroanvirus, si toate sunt luate doar spre beneficiul romanilor, asa cum este cazul acesteia pentru a prioritiza cetatenii varstnici care vin la banca pentru a rezolva probleme.

CEC Bank are pe website-ul sau toate detaliile necesare pentru a cere amanarea platii ratelor, pentru a interactiona cu banca in aceasta perioada, pentru a deschide, sau inchide conturi, si nu numai.