Facebook a lansat Kit, o aplicatie speciala pentru Apple Watch

Facebook Kit

Facebook, prin divizia care lanseaza diverse aplicatii experimentale, a luat decizia de a lansa pentru utilizatorii din intreaga lume o noua aplicatie speciala care este gandita exclusiv pentru Apple Watch, ea avand denumirea Kit, destul de neobisnuita.

Facebook a lansat Kit, care e prescurtarea pentru Keep in Touch, pentru a le permite utilizatorilor sa comunice mai usor de pe Apple Watch prin intermediul mesajelor vocale, insa trimiterea locatiei sau a unor caractere emoji este dasemenea posibila pentru oameni.

Facebook ofera o functionalitate similara cu cea pe care aplicatia iMessage o ofera deja, insa in aceasta situatie totul trece prin platforma Facebook Messenger, deci utilizatorii pot vorbi cu alte persoane care au cont in acest sistem.

Facebook distribuie aplicatia Kit prin intermediul App Store-ului pentru aplicatii dedicate Apple Watch, astfel ca oricine o poate instala in momentul de fata pentru a o folosi pe propriul smartwatch.

Facebook Kit apple watch

“Kit face ușoară păstrarea contactului din ceas. Tot ce ai nevoie pentru a compune un mesaj este la doar un singur acces. Nu mai luptați să navigați pe un ecran mic pentru a găsi opțiunea potrivită. Pentru a începe, trebuie doar să scanați codul QR din ceas și să alegeți un contact. O singură atingere vă permite să trimiteți un mesaj vocal, locația dvs. sau un emoji. De asemenea, aveți acces ușor la vorbire la text. Sperăm că Kit vă va ajuta să păstrați legătura cu cei mai importanți pentru dvs. – fără a fi nevoie să vă ridicați în permanență telefonul.”