Samsung GALAXY S21: SURPRIZA Mare care aduce si o Premiera

Samsung GALAXY S21 are o surpriza foarte mare anuntata pentru toti clientii, si o posibila premiera multumita acestei schimbari complet neasteptate.

Samsung GALAXY S21 selfie

Samsung GALAXY S21 este urmatorul model important de smartphone pe care compania Samsung il are in dezvoltare, si desigur ca il asteptam pentru lansare in primavara anului viitor. Pentru Samsung GALAXY S21 a aparut deja un zvon interesant care ne spune ca telefonul urmeaza sa aiba o camera integrata sub ecran, totul pentru le oferi clientilor un design mult mai bun decat cel pe care-l au actualele modele de telefoane vandute de catre coreeni.

Samsung GALAXY S21 ar urma sa aiba pentru aceste noi camere frontale si senzori de imagine de calitate mult mai buna, iar asta desi ei sunt integrati sub ecran, fara avea o perforatie. E posibil ca o imbunatatire radicala a calitatii acestor senzori sa fie obligatorie pentru ca ei sa poata inregistra si poze de calitate foarte buna, Samsung GALAXY S21 urmand a aduce o schimbare uriasa de design pentru serie, si urmand a indeplini un vechi vis al clientilor.

Samsung GALAXY S21: SURPRIZA Mare care aduce si o Premiera

Samsung GALAXY S21 ar avea in momentul de fata testati senzori de imagine care au dimensiuni de 1/2” dar si un senzor de imagine cu stabilizare optica a carui dimensiune ar fi de 1/2.55″. Senzorul cu dimensiune de 1/2″ ar fi unul dintre cei mai mari, saca nu chiar cel mai mare, folosit pentru camera frontala a unui telefon mobil, deci Samsung GALAXY S21 ar putea avea parte de o premiera, in timp ce senzorul de 1/2.55″ e la fel de mare precum cel al camerelor principale din S10 si iPhone 11 Pro.

“În prezent, acesta este testat pentru adopție în prima jumătate a anului viitor. Este posibil să se aplice componentele din flagship și in modelele de mid-end. În prezent, testăm un senzor mare de 1/2 inch pe camera frontală. De asemenea, este testat modulul care adoptă OIS pentru senzorul de 1/55,5 cm.”

Samsung GALAXY S21 pare sa vina cu schimbari extrem de mari pentru camerele folosite mai mult de multa lume decat cele principale, dar dupa cum am spus mai sus, ele ar putea fi obligatorii pentru a putea face poze bune. Includerea camerei sub ecran ar putea reduce cantitatea de lumina captata de senzori, astfel ca folosirea unora de dimensiuni mai mari in Samsung GALAXY S21 ar putea fi obligatorie pentru a oferi poze de calitatea celor de acum.

Samsung GALAXY S21 va fi lansat la inceput de an 2021, cel mai probabil prin februarie, in timp ce vanzarile ar trebui sa inceapa in cursul lunii martie, cum s-a intamplat cu seria de anul acesta.