Fortnite: Anuntul OFICIAL de la Epic Games privind Sezonul 3

Fortnite sezon 3

Fortnite are parte de o decizie oficial de la Epic Games in ceea ce priveste sezonul 3, compania americana anntand oamenii din intreaga lume ca va amana lansarea acestuia, iar ca motiv principal pentru masura este adus in discutie Coronavirus.

Fortnite va avea sezonul 3 lansat cel mai devreme pe data de 4 iunie, in timp ce sezonul 2 este extins pana la acea data, Epic Games anuntand ca nu are de ales decat sa ia aceasta decizie pentru ca nu poate finaliza dezvoltarea actualizarii pentru toata lumea.

Fortnite trebuia sa aiba sezonul 3 lansat pe data de 1 mai de catre cei de la Epic Games, insa din pacate acest lucru nu se intampla, si am putea avea alte surprize lansate in perioada de extensie pentru actualul sezon, ceea ce poate ca va aduce niste vesti bune pentru jucatori.

Fortnite se indrepta spre o asemenea decizie anuntata de catre cei de la Epic Games, iar asta pentru ca multe companii sunt afectate in aceasta perioada si au ingreunat procesul de dezvoltare de produse software noi, astfel ca nu vorbim de ceva tocmai neasteptat.

“Extindem Capitolul 2 – Sezonul 2 din Fortnite, peste data inițială din 30 aprilie. Planul nostru este să lansăm Capitolul 2 – Sezonul 3 pe 4 iunie. Înainte de aceasta, există multe conținuturi în sezonul curent. Avem mai multe actualizări ale jocului pe drum, care vor oferi gameplay proaspăt, noi provocări, bonus XP și încă câteva surprize pe mânecă!”

Fortnite este un fenomen global, are sute de milioane de jucatori in lumea intreaga, iar orice fel de amanare a lansarii de noutati aduce frustrare din partea multor oameni, asa ca probabil vor fi plangeri, dar dupa ce sezonul 3 va fi lansat, multe vor disparea.