Politia Romana: conditia pentru refolosirea declaratiei pe propria raspundere

Politia Romana refolosire declaratie

Politia Romana vine astazi cu o noua informare privind refolozirea declaratiei pe propria raspundere, iar mai jos aveti explicata conditia in care puteti folosi de mai multe ori aceeasi hartie cu declaratia pe propria raspundere cand iesiti din casa.

Politia Romana face aceasta recomandare pe Facebook, insa daca aveti posibilitatea, evitati sa refolositi declaratia pentru ca e mai bine sa aveti o declaratie fara modificari, in cazul in care politistul care va opreste nu stie de aceasta noua regula anuntata de catre Ministerul Afacerilor Interne.

“Întrebare: Având în vedere că din cauza restricțiilor este dificil să găsim foi pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere, mai ales pentru persoanele în vârstă sau din mediul rural, este permis să refolosim declarația prin modificare datei, în cazul deplasărilor pentru tratamente medicale frecvente sau pentru deplasări la magazinul din apropierea casei ori la farmacie? În funcție de posibilități, se poate tăia cu pixul sau cu pastă corectoare?

Răspuns: Da, în măsura în care este evidentă data pentru care este completată declarația respectivă, iar motivele deplasării și traseul rămân neschimbate.”

Întrebare:Având în vedere că din cauza restricțiilor este dificil să găsim foi pentru completarea declarațiilor pe…

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 15 aprilie 2020