Facebook: Website-ul secret unde invata cum sa ne protejeze

facebook website secret

Facebook a facut un website secret in care foloseste roboti virtuali si inteligenta artificiala pentru a invata cum poate fi abuzata platforma sa, dar si utilizatorii reali din lume intreaba pentru a putea proteja mult mai bine persoanele din intreaga lume.

Facebook a facut o versiune mai mica a retelei de socializare doar pentru a testa felul in care robotii virtuali cu conturi false pot fi folositi pentru a crea haos in cadrul retelei sale de socializare, totul in mod automat, fara ca oamenii obisnuiti sa poata face prea multe.

Facebook simuleaza tot felul de scenarii in care platforma din spatele retelei sale de socializare poate fi abuzata de catre diverse grupuri care vor sa generze haos si panica in randul oamenilor, scopul fiind de a ne ajuta sa fim mult mai bine protejati.

Facebook a anuntat recent ca in ultimul an a sters 2 miliarde de conturi false din platforma sa, deci va puteti face o oarecare idee cu privire la magnitudinea problemelor cu care se confrunta compania americana in momentul de fata.