Samsung GALAXY S20 Ultra: Noua PROBLEMA Serioasa cu Ecranul

Samsung GALAXY S20 Ultra are o noua problema serioasa care este raportata de catre clientii care l-au cumparat, iata de ce se plang ei in acest moment.

Samsung GALAXY S20 Ultra defect

Samsung GALAXY S20 Ultra are o noua problema foarte serioasa cu ecranul, si vorbim din nou despre ceva ce ii afecteaza pe cei care au chip Exynos in telefoanele pe care le-au cumparat de la Samsung. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, vorbim despre o tenta verzuie care apare pe ecranele telefoanelor Samsung GALAXY S20 Ultra in momentul in care este afisat un fundal negru, si se pare ca problema a aparut dupa cel mai recent update.

Samsung GALAXY S20 Ultra pare sa aiba aceasta problema doar daca rata de refresh a ecranului este setata la 120 Hz si luminozitatea este de peste 25%, sau daca putina energie mai e disponibila in baterie. Problemele au aparut pentru mai toata lumea dupa lansarea actualizarii din aprilie pentru Samsung GALAXY S20 Ultra, sau restul telefoanelor din serie, insa s-ar parea ca doar aceste modele sunt afectate, si doar cele care au chip Exynos, adica acelea vandute in Romania.

Samsung GALAXY S20 Ultra: Noua PROBLEMA Serioasa cu Ecranul

Samsung GALAXY S20 Ultra defect ecran

Samsung GALAXY S20 Ultra nu are problema daca rata de refresh de 60 Hz este setata de catre utilizatori, ceea ce vine ca o mare dezamagire, iar asta pentru ca rata de refresh de 120 Hz este foarte apreciata de oameni. Avand in vedere si faptul ca Samsung GALAXY S20 Ultra costa peste 1350 de euro, e foarte usor de inteles de ce oamenii sunt dezamagiti de ceea ce se intampla, mai ales ca aceasta nu e prima problema intalnita pe modelele cu chip Exynos.

Samsung GALAXY S20 Ultra este un telefon foarte bun, acest lucru fiind fara dubiu, insa chip-urile Exynos folosite de catre cei de la Samsung au avut foarte multe probleme pana in momentul de fata. De la performante si autonomie reduse in comparatie cu cele ale chip-urilor Qualcomm Snapdragon 865, acum vorbim si despre o tenta verzuie despre ecran, plus alte probleme raportate in zilele anterioare de catre clientii care au cumparat Samsung GALAXY S20 Ultra.

Samsung GALAXY S20 Ultra este un telefon care nu ar fi trebuit sa aiba atat de multe probleme, avand in vedere cat costa, dar din pacate situatia este cu mult diferita fata de ceea ce si-ar dori multa lume.