WhatsApp: OFICIAL, Confirmarea unei Noi Functii IMPORTANTE

WhatsApp a confirmat in mod oficial o noua si foarte importanta functie pe care o va aduce in telefoanele din toata lumea, iata ce vom primi cu totii.

WhatsApp certificare

WhatsApp a confirmat in mod oficial o noua functie importanta care va fi oferita pentru utilizatorii din intreaga lume peste nu chiar atat de mult timp, iar ea va conta foarte mult pentru modul in care folosim platforma. V-am spus deja acum mai bine de o saptamana ca WhatsApp va implementa o noua functie care ne va permite sa verificam prin Google Search informatiile din mesajele primite de la alte persoane, iar acum avem confirmarea oficiala.

WhatsApp a creat o pagina speciala in care descrie aceasta noua functionalitate, si a ascuns-o rapid dupa creare, ea fiind extrem de importanta in contextul in care tot mai multe informatii false se distribuie prin platforma. Conform detaliilor pe care cei de la WhatsApp le mentoneaza acolo, optiunea de a cauta prin Google Search informatiile dintr-un mesaj retrimis de catre cineva va fi disponibila doar daca acel mesaj este unul viral, adica a fost retrimis de foarte multe ori.

WhatsApp: OFICIAL, Confirmarea unei Noi Functii IMPORTANTE

WhatsApp certificare informatii

WhatsApp lucreaza de cateva saptamani la aceasta functie noua pentru toata lumea, iar in plina pandemie de Coronavirus ar fi cea de-a doua masura importanta luata pentru a impiedica distributia fara oprire a informatiilor false. Desigur ca aceasta ar fi mai utila decat prima care limiteaza posibilitatea de a retrimite un mesaj viral la mai mult de o persoana, iar asta pentru ca WhatsApp ar permite acum verificarea informatiei in motorul de cautare al celor de la Google.

“Dacă primiți de multe ori un mesaj transmis de la un utilizator la alt utilizator, puteți iniția o căutare pe internet din chatul WhatsApp pentru informații referitoare la conținutul mesajului. Aceste mesaje sunt indicate cu o pictogramă săgeată dublă. Dacă alegeți să căutați conținutul unui mesaj pe web, această caracteristică vă va permite să încărcați conținutul mesajului direct pe Google fără a-l împărtăși cu WhatsApp. Se vor aplica Termenii de utilizare și politica de confidențialitate Google.”

WhatsApp sigur nu implementeaza cu o “inima usoara” aceasta noua functie, iar asta pentru ca trimite oamenii din platforma sa catre una ce apartine de o companie concurenta. Totusi, in lipsa unor masuri mult mai dure pentru a impiedica distributia de informatii false, cei de la WhatsApp nu prea au ce altceva sa faca pentru a linisti toate statele si organizatiile internationale care o preseaza sa ia masuri penru a proteja toti oamenii.

WhatsApp va lansa aceasta functie abia in momentul in care va fi 100% pregatita de distributie, dar dupa cum se prezinta situatia acum, acest moment nu este chiar atat de indepartat.