DIGI Mobil: Veste GROZAVA, Iata ce a Facut Inainte de Paste

DIGI Mobil are o surpriza foarte buna inainte de Paste pentru toti clientii din Romania, iata ce a facut in toata aceasta perioada fara sa dezvaluie.

DIGI Mobil grija

DIGI Mobil vine cu o surpriza frumoasa inainte de Paste in Romania, operatorul de telecomunicatii facand ceva ce ne arata ca inca este dornic sa le ofere tuturor clientilor cea mai buna experienta posibila. Cu doar cateva zile in urma, cei de la DIGI Mobil au actualizat din nou pagina cu informatii privind acoperirea pe care o ofera pentru retelele de telecomunicatii pe care le au active in momentul de fata in toata Romania, inclusiv in cazul celei 5G.

DIGI Mobil isi actualizeaza in mod regulat de ceva vreme informatiile privind acoperirea pe care o ofera retelele sale de telefonie telecomunicatii 2G, 3G, 4G, 5G in Romania. In cazul ultimei n-a mai existat de ceva vreme o actualizare, iar acum inainte de Paste a venit una, insa nu par sa fi fost adaugate locatii noi, deci probabil vorbim doar despre o extindere a acoperirii in zonele in care exista deja retea 5G activa, iar DIGI Mobil are cea mai mare acoperire.

DIGI Mobil: Veste GROZAVA, Iata ce a Facut Inainte de Paste

DIGI Mobil investeste din 2019 in mod constant in cam toate retelele sale de telecomunicatii, in special in cea 2G, aceasta avand parte de o expansiune extrem de rapida, in special in zona de sud a tarii. Cei de la DIGI Mobil vor sa rezolve cat mai rapid problemele pe care le au din cauza semnalului slab in interiorul cladirilor, iar reteaua 2G rezolva problema aceasta, chiar daca ea nu ofera calitate prea buna pentru serviciile de internet, insa pentru asta exista cele 3G, 4G, 5G.

DIGI Mobil continua sa ramana si deasupra concurentei in ceea ce priveste reteaua 5G, aceasta avand cea mai extinsa acoperire dintre toate cele care sunt active in tara, iar asta in mod destul de surprinzator. DIGI Mobil investeste cel mai mult in 5G in momentul de fata, are cele mai multe orase in care are statii active, dar asta s-ar puea schimba dupa ce Guvernul Romaniei va decide intr-un final sa organizeze licitatia pentru frecventele 5G.

DIGI Mobil va mai face pana atunci alte investitii, iar lunar ne putem astepta ca acoperirea pentru retelele sale de telecomunicatii sa fie actualizata si crescuta deci ramane doar sa vedem cu cat de mult.