DACIA Logan 3: IMAGINEA cu SCHIMBARILE Noi pentru Interior

DACIA Logan 3 are prezentata intr-o imagine schimbarile pentru interior pe care producatorul de la Mioveni le are in pregatire, iata ce vom avea.

DACIA Logan 3 interior

DACIA Logan 3 este in momentul de fata in proces de pregatire in vederea lansarii undeva spre toamna acestui an, o data nefiind deocamdata cunoscuta, vanzarile urmand a incepe undeva prin 2021. Dupa imaginile spion care ne-au aratat exteriorul masinii, si mai nimic din interior, avem totusi si o imaginea cu interiorul DACIA Logan 3, ea fiind facuta cu ceva timp in urma, dar a ramas in mare parte ascunsa, si acum puteti vedea ce se va schimba la ea.

DACIA Logan 3 urmeaza sa aiba un sistem multimedia EasyLink, adica vom vedea consola centrala total modificata pentru a include sistemul de infotainment pe care renault il foloseste in masinile sale. Aceasta modificare a fost confirmata de primele imagini spion cu DACIA Logan 3, insa acesta nu va fi singurul model cu marea modificare, Sandero avand deasemenea aceeasi imbunatatire pregatita de catre cei de la Mioveni, dupa cum prea bine stiti deja.

DACIA Logan 3: IMAGINEA cu SCHIMBARILE Noi pentru Interior

DACIA Logan 3 interior easylink

DACIA Logan 3 are prezentat in imaginea de mai sus noul ecran al sistemului multimedia EasyLink pe care Renault l-a facut, el urmand a fi mult mai mare decat cele pe care le avem in actualele masini. Desigur ca va exista si un software mult imbunatatit, computerul de bord trebuind sa fie deasemenea mai performant, ceea ce se intampla in general cu fiecare upgrade de care are parte o masina, indiferent de la ce producator vine, si cam indiferent cat costa ea.

DACIA Logan 3 are anuntate schimbari mari inclusiv pentru volan, iar in aceasta imagine din pacate nu vedem nimic diferit, desi schimbatorul de viteze are un design diferit de cel folosit in modelele din 2020. Partea de volan si totul din jurul sau nu pare sa se fi schimbat prea mult, insa desigur ca aici vorbim despre ceva ce poate fi modificat oricand pentru DACIA Logan 3, impreuna cu alte elemente din interior, diverse mici modificari fiind zvonite pana acum.

DACIA Logan 3 ar putea fi una dintre cele mai importante masini pe care producatorul de la Mioveni o va lansa, iar asta pentru ca ea vine in urma unei caderi ale pietei de masini din cauza Coronavirus, si asteptarile vor fi ca ea sa aduca o crestere a vanzarilor.