Guvernul Romaniei: se transmite Coronavirus prin 5G ?

Guvernul Romaniei Coronavirus 5G

Guvernul Romaniei vine astazi cu o informare care poate elucida misterul prin care trec unii dintre cetatenii romani ce nu stiu daca noul Coronavirus poate fi transmis prin retelele 5G, care la noi cam lipsesc, insa raspunsul este in mod categoric NU.

Guvernul Romaniei reitereaza ceva ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a spus de ceva vreme, Coronavirus neavand cum sa se transmita prin unde radio deoarece este o forma biologica, deci nu poate fi transmisa de la om la om prin unde radio, ci doar prin modurile mentionate mai jos.

“COVID-19 se răspândește atât în țări care dispun de tehnologia 5G, cât și în țări care nu au la dispoziție această tehnologie.

Comisia Internațională pentru Protecția împotriva Radiațiilor Neionizante (ICNIRP), o organizație independentă care studiază efectele radiațiilor neionizante asupra sănătății, a clasificat recent tehnologia 5G ca fiind sigură din punct de vedere al sănătății.

Infecția cu coronavirus poate fi dobândită prin contactul direct cu o persoană infectată sau prin atingerea gurii, nasului sau ochilor după contactul cu suprafețe contaminate.”

ℹ️ COVID-19 se răspândește atât în țări care dispun de tehnologia 5G, cât și în țări care nu au la dispoziție această…

Publicată de Guvernul României pe Vineri, 17 aprilie 2020