DIGI Romania: Anunt IMPORTANT Impreuna cu Guvernul Romaniei

DIGI Romania a facut impreuna cu Guvernul Romaniei un anunt foarte important pentru toti cetatenii, iata ce au facut impreuna in pandemia Coronavirus.

DIGI Romania guvern

DIGI Romania, unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din tara noastra, este un centrul unui anunt important venit chiar de la Guvernul Romaniei. DIGI Romania impreuna cu Guvernul Romaniei, prin Departamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a lansat astazi un numar telefonic TelVerde prin care ofera suport psiholgic si sprijin social pentru persoanele care sunt afectate de Coronavirus.

DIGI Romania a pus la dispozitie acel numar telefonic TelVerde pentru toti cei care au nevoie sa ceara ajutor in aceasta perioada, iar prin proiectul “Voluntarii Impreuna”, din cadrul DSU, este operationalizat. DIGI Romania sustine proiectul, iar numarul de telefon 0800070030 le va permite oricaror persoane sa sune pentru a cere suport psihologic, sau sprijin social, in aceasta perioada dificila, el fiind disponibil incepand chiar de astazi intre orele 08:00 – 24:00.

DIGI Romania: Anunt IMPORTANT Impreuna cu Guvernul Romaniei

Comunicat de presă, 20.04.2020Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne…

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Luni, 20 aprilie 2020

DIGI Romania ajuta Guvernul Romaniei sa ofere acest numar de telefon Telverde, care este disponibil separat de cel dedicat informatiilor pentru Coronavirus, acela fiind disponibil din 27 februarie. Noua linie telefonica pe care DIGI Romania o ofera pentru DSU este dedicata oamenilor care au nevoie de suport psihologic dupa o indelunga perioada de izolare la domiciliu, sau daca trec prin diverse probleme generate de pandemia de Coronavirus.

DIGI Romania contribuie la acest proiect important care este coordonat de catre DSU si Raed Arafat pentru ca era nevoie de o asemenea linie telefonica dedicata in aceasta perioada. Foarte multa lume are nevoie de suport psihologic dupa atat de multe restrictii si limitari impuse de catre autoritati, probleme economice ale firmelor, si atat de multa incertitudine, iar cei de la DIGI Romania lucreaza impreuna cu Guvernul pentru a-i ajuta pe Romanii care au intr-adevar nevoie de ajutor.

DIGI Romania nu este singurul operator de telecomunicatii care in aceasta perioada contribuie la insanatosirea Romaniei, insa e bine sa stiti cum colaboreaza iar cu Guvernul Romaniei pentru a ne ajuta pe noi toti in aceasta perioada dificila.