GTA 6: SURPRIZA de Paste, Vestile foarte Bune pentru Lansare

GTA 6 paste

GTA 6 are parte de o surpriza de Paste pentru fanii din intreaga lume, cu noi vesti foarte bune venite, si vorbim despre o rastunare completa de situatie in comparatie cu ceea ce stiam inca de la inceputul saptamanii trecute cu privire la noul joc asteptat de toata lumea.

GTA 6 nu ar fi in “stadiul incipient” al procesului de dezvoltare, ba din contra, ar fi chiar mai bine de jumatate dezvoltat deja, cel putin unui foarte cunoscut leaker de informatii despre jocuri, acesta spunand ca informatiile aparute saptamana trecuta nu sunt reale.

GTA 6 are nevoie de cativa ani pentru a fi dezvoltat, iar conform acestui zvon nou, desi el nu este aproape de lansare, ceea ce stiam deja, nu e nici la inceputul procesului de dezvoltare, ceea ce este totusi o veste foarte buna pentru fanii din toata lumea.

GTA 6 a avut totusi recent accelerat procesul de dezvoltare de catre cei de la Rockstar Games, ceea ce e perfect normal din moment ce interesul vis-a-vis de el este foarte mare, si oamenii vor sa il aiba cat mai curand siponibil, dar lansarea ramane in continuare distanta.

GTA 6 a avut zvonuri care spuneau ca e in dezvoltare de prin 2014, iar daca ne uitam la ce spune aceast leaker, se cam potrivesc ele cu realitatea, si asta pentru ca un joc de acest gen are nevoie multi ani de dezvoltare, si daca ar fi acum la jumatatea procesului, n-ar fi o surpriza.

GTA 6 ramane in continuare un joc pe care l-am putea avea anuntat undeva pe final de an 2020, cu teasere aparute chiar mult mai devreme, insa lansarea in magazine ar putea avea loc undeva la inceput de an 2021, dupa ce vor aparea Playstation 5 si XBOX One X.