HBO Max: OFICIAL, Data de Lansare a fost Anuntata (VIDEO)

HBO Max are in sfarsit dezvaluita data de lansare pentru toti cei dornici sa vada filmele si serialele care vor fi disponibile prin serviciul de streaming.

HBO Max are in mod oficial anuntata data de lansare de catre compania HBO, ea venind dupa o foarte lunga perioada de asteptare in care mai nimeni nu stia decat ca totul va avea loc in luna mai. Ei bine, acum avem detalii mult mai clare, iar asta pentru ca HBO Max va fi lansat pe data de 27 mai de catre cei de la HBO, adica peste mai bine de o luna, dupa ce multe restrictii de izolare vor fi ridicate in destule tari de pe glob, ceea ce e destul de interesant.

HBO Max nu va fi lansat inainte ca lumea sa iasa efectiv din case, ci abia dupa ce multi vor scapa de restrictii si se vor putea plimba mult mai liber pe oriunde, deci e posibil ca interesul vis-a-vis de platforma sa fie substantial redus. HBO Max urmeaza sa ofer emai mult continut decat HBO Now si HBO Go, compania cerand mult mai multi bani pentru el, dar cu toate acestea, spera ca lumea sa paraseasca vechile servicii pentru cel nou dupa lansare.

HBO Max: OFICIAL, Data de Lansare a fost Anuntata (VIDEO)

HBO Max va costa 15 dolari pe luna, de 2 ori mai mult decat Netflix, si de peste 3 ori mai mult decat costa HBO Go acum in Romania, de exemplu, pretul din Europa fiind asteptat la o valoare similara, dar in euro. HBO Max ar putea avea parte de o rata de adoptie destul de redusa in randul clientilor din cauza pretului de vanzare foarte mare, dar AT&T se asteapta ca platforma sa adune 50 de milioane de abonati in SUA pana in 2024.

HBO Max este gandit ca un serviciu premium care sa adune foarte mult continut pentru clientii interesatis a vada filme si seriale de toate felurile, insa e greu de prezis ce se va intampla. Disney+ a adunat 50 de milioane d abonati in doar 5 luni in mai multe tari de pe glob, iar pentru HBO Max sarcina va fi si mai dificila pentru ca vi greu de convins lumea sa plateasca preturi mai mari pentru platforma in raport cu ceea ce este cerut pentru Netflix, sau Disney+.

HBO Max nu va fi lansat in Romania pe 27 mai, ci in diverse tari de pe glob, astfel ca vom mai avea de asteptat pana cand ne vom putea bucura de serviciu si in tara noastra, la un cost foarte ridicat.