iPhone SE Plus are Lansarea Amanata de catre Compania Apple

iPhone SE Plus amanare

iPhone SE Plus are lansarea amanata de catre compania Apple din cauza situatiei internationale actuale, ceva ce nu vine totusi ca o surpriza, chiar daca pana acum au existat putine informatii cu privire la punerea efectiva in vanzare a acestui produs.

iPhone SE Plus este un telefon care ar avea un ecran de 5.5 inch sau 6.1 inch, cu un design similar cu cel al iPhone 11, dar se pare ca nu va folosi Face ID, ci in schimb ar avea Touch ID integrat in butonul de blocare, ceva ce ar fi fost o premiera pentru Apple.

iPhone SE Plus ar fi urmat sa fie primul produs al Apple care ar fi venit fara Face ID in ecran, dar nu ar fi disparut decupajul in totalitate, acesta ascunzand in continuare difuzorul, microfonul si camera frontala ale telefonului, deci n-ar fi fost schimbat total.

iPhone SE Plus ar fi fost o optiune foarte interesanta pe care Apple ar fi putut sa o ofere pentru clientii din intreaga lume, insa in final planurile americanilor sunt complet diferite in raport cu ceea ce se asteapta multi dintre fanii sai din intreaga lume.

“Am prezis că Apple va lansa noul model ‌iPhone‌ în 1H21 într-un raport anterior („Lanțul de aprovizionare ‌iPhone‌ va fi cea mai bună alegere 2020 în sectorul tehnologic; previziuni cheie pentru mixurile de produse noi ‌iPhone‌ în 2020 și 2021” [5 decembrie 2019]) . Cu toate acestea, credem că Apple va amâna probabil noul model de la 1H21 la 2H21.”