DIGI Mobil: Decizia IMPORTANTA din 2020 pentru TOTI Clientii

DIGI Mobil a luat o decizie foarte importanta in anul 2020 care vine in marele beneficiu al tuturor clientilor din Romania, iata ce se intampla.

DIGI Mobil pregatire

DIGI Mobil este al patrulea cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, avand ceva mai putini clienti decat Teleom, insa ramane in continuare in urma concurentului sau, in ciuda investitiilor din ultimii ani. Chiar si asa, cei de la DIGI Mobil au luat in 2020 o decizie foarte importanta care va aduce un foarte mare avantaj pentru clientii care ii folosesc serviciile, iar asta in contextul in care pandemia de Coronavirus a blocat cam toata lumea.

DIGI Mobil a continuat sa faca investitii in reteaua sa de telecomunicatii inclusiv in 2020, chiar si dupa ce Romania a fost blocata de Coronavirus, iar reteaua sa 5G este marele avantaj pentru viitor. DIGI Mobil are cea mai extinsa retea 5G din Romania, nu cea mai rapida, dar cea care are acoperirea cea mai mare, si costurile cele mai mici pentru abonamente, iar dupa ce licitatia pentru frecventele 5G va avea loc, ea va fi extinsa si mai mult de operator.

DIGI Mobil: Decizia IMPORTANTA din 2020 pentru TOTI Clientii

DIGI Mobil are acum o problema in faptul ca singurele telefoane 5G pe care le vinde sunt destul de scumpe, cu preturi care incep de la 2300 de LEI, iar aici vorbim despre cele de la Xiaomi. Telefoanele de la Smasung si Huawei sunt mult mai scumpe, iar asta face reteaua celor de la DIGI Mobil cam inutila pentru multi dintre clientii sai care nu au sume atat de mari pentru a cheltui pe telefoane atat de scumpe, dar asta se va schimba mult in anul 2020.

DIGI Mobil va putea oferi un foarte mare avantaj pentru clientii sai dupa ce primele telefoane 5G ieftine vor ajunge in magazine, cei de la Samsung anuntand ca se vor concentra mai mult pe asemenea modele in 2020. Decizia este facuta de coreeni pentru a recupera o parte dintre vanzarile pierdute din cauza Coronavirus, iar daca DIGI Mobil va avea telefoane mai ieftine de 2000 de LEI, dar compatibile 5G, atunci reteaua sa extinsa va fi un mare avantaj.

DIGI Mobil a continua sa investeasca in reteaua 5G, si o va face in urmatoarele luni chiar daca situatia economica din Romania nu e cea mai buna, si pe final de 2020 clientii sai ar putea acces mai facil si mai ieftin la 5G.