Telekom: Mesajul pentru Romani, SURPRIZA de Azi pentru Noi

Telekom i-a anuntat astazi pe toti romanii in legatura cu o surpriza foarte frumoasa pe care a pregatit-o pentru astazi, iata ce a fost anuntat de grup.

Telekom improvizatie

Telekom a publicat astazi un mesaj care-i vizeaza pe toti romanii, nu doar pe clientii sai din toata tara, si desigur ca vorbim tot despre ceva special facut in plina pandemie de Coronavirus pentru toata lumea. Telekom a anuntat inca de ieri ca astazi organizeaza in colaborare cu trupa Improvmix un show special de improvizatie pe Facebook prin care le va permite tuturor romanilor sa se mai amuze putin in aceasta perioada in care ramane in izolare la domiciliu.

Telekom anunta ca acest show de improvizatie urmeaza sa aiba loc la ora 18:00 chiar pe pagina de pe Facebook a grupului de telecomunicatii, o transmisiune video live urmand a avea loc acolo. Telekom incearca prin aceasta initiativa sa ii ajute pe romanii care mergeau la asemenea tipuri de show-uri sa ia parte de ele chiar din propria casa, de aceasta data gratuit, dar cu propria bere pe masa, bucurandu-se, chiar daca partial, de ceea ce le place.

Telekom: Mesajul pentru Romani, SURPRIZA de Azi pentru Noi

Telekom improvizatie live

Telekom spune ca show-ul de improvizatie va fi facut de catre trei actori care fac parte din trupa Improvmix, iar daca i-ati mai vazut in alte reprezentantii, atunci stiti la ce sa va asteptati. Cei de la Telekom n-au mai facut pana in momentul de fata vreo asemenea surpriza pentru clientii sai din Romania, deci vorbim despre ceva in premiera, dar pentru ca traim intr-o perioada neobisnuita, orice fel de surpriza de acest gen este, in final, foarte buna.

“Te invităm la un show Live de improvizație pe gustul întregii familii, alături de trupa Improvmix. Accesează pagina de Facebook Telekom Romania miercuri, 22 aprilie, ora 18:00, pregătește-te pentru o sesiune de râs copios și fii parte din spectacol!”

Telekom a avut foarte multe surprize pregatite pentru clientii din Romania in ultimele saptamani in timpul pandemiei de Coronavirus, iar ele continua sa apara in luna aprilie, asa cum e si normal. Telekom a oferit acces la continut multimedia de diverse tipuri din martie, fie ca a fost vorba despre canale de televiziune, sau filme, iar acum ofera inclusiv show-uri speciale, romanesti, pentru clientii care vor ceva diferit fata de filmele si serialele clasice.

Telekom ar mai putea pregati surprize de acest gen daca astazi va fi multa lume care sa urmareasca show-ul la ora 18:00, insa ramane de vazut daca va mai lua o decizie similara.