Politia Romana: amenda pentru laudatul pe Facebook cu incalcarea izolarii

0

Politia Romana amenda lauda Facebook

Politia Romana are astazi un avertisment foarte serios pentru cei care au in plan sa incalce masurile de izolare impuse de catre ordonantele militare, aratand ca un barbat care se lauda cu acest lucru pe Facebook a fost amendat si a avut un dosar penal intocmit pe numele sau.

Politia Romana explica mai jos toata povestea, dar important de retinut aici este faptul ca live-urile de pe Facebook va aduc politia in fata, si nu e prima oara cand se intampla asta, in weekend cateva evenimente similare fiind oprite de politisti dupa ce au fost transmise in direct.

“Lauda de sine, nu miroase-a bine!

„Bă, voi sunteți în casă, vă uitați la mine, stați în casă închiși și eu mă plimb pe afară…și voi, la bloc, închiși! (…) Uitați și voi cum se ridică acul! (…) Voi sunteți niște **, ** și noi ne plimbăm la 200 la oră. Dau 200-300 de euro și îmi iau permisul înapoi. Noi ne permitem să mergem cum vrem!”

A ieșit din casă cu prietenii și a condus, conform live-ului făcut pe facebook, live de care am aflat și noi.

A rămas cu cei 200-300 de euro în buzunar să își poată plăti amenzile în valoare totală de 5.290 de lei(nu a stat acasă; a folosit expresii jignitoare în spațiul public; nu a purtat centura de siguranță; a folosit telefonul în timpul condusului).

Cât despre permis, nu avea ce să își ia înapoi, acesta nu era valid. S-a ales și cu dosar penal.

Cum s-o spunem mai bine, pe înțelesul tuturor?”

Lauda de sine, nu miroase-a bine!„Bă, voi sunteți în casă, vă uitați la mine, stați în casă închiși și eu mă plimb pe…

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 22 aprilie 2020