GTA 6: SCHIMBAREA ce te va Face sa UITI de Existenta GTA 5

GTA 6 marime

GTA 6 va avea parte de foarte multe schimbari cand va fi lansat, insa une dintre ele ii va face pe multi jucatori sa uite de existenta GTA 5, ceea ce nu e tocmai o veste chiar atat de rea pentru noi, desi Rockstar Games a gandit titlul cu mult diferit fata de cele anterioare.

GTA 6 urmeaza sa aiba totusi o harta foarte mare in momentul in care va fi lansat pentru jucatorii din intreaga lume, iar asta ne-o spune un leaker francez care in trecut a mai avut informatii valide cu privre la noutatile pentru jocurile companiei Rockstar Games.

GTA 6 va avea o harta mult mai mare decat cea din GTA 5, cu atat de multe locatii noi incat jucatorii vor uita complet de existenta vechiului joc, si se vor concentra pe noul titlu, ceea ce desigur ca este o veste foarte buna pentru toata lumea, pana la urma.

GTA 6 a fost in centrul unor zvonuri anterioare care anuntau faptul ca va exista o harta foarte mare cu multe locatii, inclusiv unele din America de Sud, iar acest lucru este adus iar acum in discutie dupa ce a fost confirmat faptul ca povestea titlului a fost stabilita de catre cei de la Rockstar Games.

GTA 6 nu va fi chiar atat de traditional, va avea un accent foarte mare pus pe versiunea online si cheltuitul de bani pentru a juca si a avea parte de cele mai bune masini, cele mai profitabile, proprietati, cele mai bune armer si armuri, plus multe altele.