Android: OFICIAL, Google Confirma o Noua Functie GROZAVA

Android are o noua functie grozava anuntata pentru telefoanele din intreaga lume, insa din pacate Google a confirmat si ceva care dezamageste oamenii.

Android apeluri

Android va avea o noua functie grozava implementata de catre Google pentru toate telefoanele care ruleaza acest sistem de operare, si ea este asteptata de catre foarte multa lume dupa ce a fost eliminata de ceva timp. Vorbesc despre posibilitatea de a inregistra din nou apelurile telefonice pe telefoanele cu sistem de operare Android, cei de la Google reimplementand aceasta functionalitate in cadrul aplicatiei pentru apeluri telefonice pe care o distribuie.

Android are in mod oficial confirmata aceasta noua functie de catre Google pentru aplicatia sa de apelare, o pagina de suport fiind facuta si stearsa rapid de catre companie, dar ea confirma existenta sistemului. Google va permite folosirea acestei noi functii pentru Android doar in anumite regiuni de pe glob, iar asta pentru ca legislatia din diverse tari interzice inregistrarea apelurilor telefonice, fie fara consimtamantul interlocutorului, fie in totalitate, ceea ce impiedica oferirea functiei.

Android: OFICIAL, Google Confirma o Noua Functie GROZAVA

Android va avea aceasta noua functie disponibila in aplicatia Google Phone pentru toate telefoanele care ruleaza o versiune a sistemului de operare care este mai mare de eca 9 Pie. Google a lansat noua functie pentru telefoanele Android din India inca de saptamana trecuta, insa doar un numar redus de dispozitive o poate folosi in momentul de fata, dar compania o va extinde si la alte modele in viitorul nu foarte indepartat.

Android va avea inregistrarile afisate in aplicatia Google Phone impreuna cu celelalte apeluri telefonice primite de la diverse persoane, deci vor putea fi accesate foarte rapid, sau chiar sterse. Problema este cu disponibilitatea foarte limitata pentru aceasta functie noua oferita pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar asta deoarece este de asteptat ca un numar mic de dispozitive sa o aiba in viitorul apropiat din cauza limitarilor impuse de catre legislatiile diverselor tari.

Android a avut de multa vreme eliminata functionalitatea care permite inregistrarea apelurilor, iar readucerea ei de catre cei de la Google este o veste buna, chiar daca este facuta intr-o forma limitata.