Vodafone: Surprize SPECIALE in Weekend pentru TOTI Romanii

Vodafone Romania i-a anuntat pe romani in legatura cu o serie de surprize speciale pe care le-a pregatit pentru ei in weekend, iata ce trebuie sa stii.

Vodafone show

Vodafone s-a gandit ca in acest nou weekend de izolare pentru multi dintre clientii sai ar fi o idee buna sa le ofere si ceva care sa-i tina ceva mai mult ocupati in viata de zi cu zi. In aceasta idee, cei de la Vodafone au decis sa puna la care o serie de surprize, dar nu doar pentru clientii sai, ci si pentru restul romanilor care vor sa mai vada si ceva diferit in weekend, dincolo de filmele, serialele si documentarele din platformele de streaming video la cerere.

Vodafone a ales deci sa le ofere clientilor din Romania astazi de la ora 20:00 un spectacol special cu Dragos Moldovan si Tobi Ibitoye, acesta putand fi vazut live de catre oricine prin intermediul Facebook. Vorbim despre un eveniment muzical cu cei doi artisti, Vodafone alegand sa ii puna in fata ochilor clientilor sai pentru a contribui la diversificarea continutului pe care oamenii il vad, mai ales ca artistii trebuie deasemenea sa stea acasa in aceasta perioada.

Vodafone: Surprize SPECIALE in Weekend pentru TOTI Romanii

Vodafone nu se opreste doar aici, iar asta pentru ca maine seara la ora 20:00 are un alt eveniment live special pentru toti romanii, iar de aceasta data vorbim despre unul cu Marius Chivu in centrul atentiei. Unii dintre voi probabil ca il stiti pe actorul din Las Fierbinti multumita rolului pe care l-a jucat acolo, insa evenimentul pe care Vodafone il organizeaza acum ne va prezenta un “one man show” pe care actorul urmeaza sa il faca pentru toti cei interesati.

“Dacă e sâmbătă, atunci e Muzică de pe Canapea. Ascultă-i pe Dragoș Moldovan și Tobi Ibitoye LIVE de acasă. Sau mai bine zis, teatrul vine la tine în sufragerie, într-un spectacol LIVE susținut de Marius Chivu. Pe actorul Marius Chivu îl știi, cel mai probabil, din serialul-hit Las Fierbinți. Dar duminică îl vezi dintr-o altă perspectivă, într-un one man show de neratat. Fă-te comod în fotoliu și… fii atent, începe piesa!”

Vodafone le readuce aminte clientilor si de faptul ca in aceasta perioada au acces gratuit la toate canalele Filmbox, insa doar pana in ziua de 4 mai, din pacate. Desigur ca ar fi posibil ca Vodafone sa extinda disponibilitatea si dupa aceasta data, insa avand in vedere ca asta nu s-a intamplat inca pentru alte beneficii pe care le-a oferit pentru clienti, ramane de vazut daca si pentru aceste canale va fi extinsa perioada de gratuitate, sau nu.

Vodafone are foarte multe beneficii pe care le ofera pentru clientii sai in aceasta perioada in care toti trebuie sa ramanem in case, iar cele doua show-uri de azi si maine ar trebui sa ramana vizibile acolo si dupa final.