DACIA Logan: PROBLEMELE Uriase fata de Duster si Sandero

DACIA Logan are probleme foarte mari in comparatie cu modelele Duster si Sandero, iata ce ar trebui sa stie toti cei interesati de aceste masini.

DACIA Logan fiabilitate

DACIA Logan este cea mai ieftina masina pe care o vinde DACIA in momentul de fata, este una dintre cele mai populare, dar multa lume nu stia totusi cat de mari sunt problemele cu aceste automobile. Conform unui studiu anual facut de catre germani, DACIA Logan este masina cea mai proasta pe care o poti cumpara, din punct de vedere al fiabilitatii, Duster si Sandero stand mult mai bine la acest capitol, la fel ca si multe alte brand-uri de masini.

DACIA Logan este pusa de catre Asociata pentru Supravegherea Tehnica a autovehiculelor din Germania pe ultimul loc in ceea ce priveste fiabilitatea la 3 si 11 ani dupa achizitie. DACIA Logan nu sta la fel de prost la 5 si 7 ani dupa achizitie, desi nu e departe de ultimul loc din punct de vedere al fiabilitatii, insa Duster si Sandero apar doar in topul problemelor privind fiabilitatea dupa primii 3 si 9 ani de la achizitie, iar dupa aceea dispar din ele, ceea ce e un semn bun.

DACIA Logan: PROBLEMELE Uriase fata de Duster si Sandero

DACIA Logan fiabilitate germania

DACIA Logan este prezentata de catre germani drept una dintre cele mai proaste masini pe care un client o poate cumpara, fie ca e vorba de folosire pe termen scurt, mediu, sau lung. Avand in vedere ca DACIA Logan apare cu probleme de fiabiliate in toate perioadele de 3, 5, 7, 9, 11 ani de la achizitie, germanii dau de inteles ca modelul trebuie evitat, Duster fiind singurul care apare o singura data, cu probleme ce apar in primii 3 ani de exploatare ai masinii.

DACIA Logan fiabilitate proasta

DACIA Logan este o masina foarte ieftina, in special pentru tari precum Germania, unde poate fi preluata in leasing-uri operationale cu rate de cativa zeci de euro pe luna. Avand in veder aceste costuri de preluare, e de inteles de ce multa lume nu se uita si la problemele pe care le are DACIA Logan, mai ales ca nici reparatiile nu sunt scumpe din moment ce masina in sine nu este scumpa, astfel ca defectele aparute in cazul sau se rezolva destul de ieftin.

DACIA Logan nu are o analiza similara facuta de catre vreo asociatie din Romania care aduna detinatorii de service-uri auto, si ar fi fost interesant sa vedem care sunt cifrele din Romania.