HBO Go: Mesaj SPECIAL Azi pentru TOTI Abonatii din Romania

HBO Go a publicat astazi un mesaj special pentru toti abonatii sai din Romania, platforma incercand sa le ofere romanilor ceva ce pot vedea gratuit.

HBO Go actori

HBO Go continua sa isi surprinda abonatii din Romania in aceasta perioada, iar asta in conditiile in care exista foarte multa lume care se foloseste de platforma lor pentru a isi ocupa cat mai mult din timp. V-am spus zilele trecute despre surprizele pe care HBO Go le-a pregatit pentru romani in baza filmelor Marvel pe care le lanseaza in platforma, intreaga serie Avengers, cea Iron Man, dar si alte filme fiind deja disponibile, si desigur ca altele vor urma.

HBO Go a anuntat astazi ca joi, pe 30 aprilie, incepand cu ora 20:00 va fi organizata o sesiune live pe Facebook cu actorii principali din serialul Umbre, care este produs in Romania. Andreea Vasile si Serban Pavlu sunt cei doi actori pe care HBO Go ii aduce in fata romanilor care stau pe Facebook, iar ei vor avea multe surprize pregatite pentru cei care urmaresc serialul in platforma, si desigur ca vor putea fi intrebati despre ceea ce se intampla in spatele ecranului.

HBO Go: Mesaj SPECIAL Azi pentru TOTI Abonatii din Romania

HBO Go ia aici exemplul altor mari companii din Romania care au decis sa sustina si in aceasta perioada artistii, care desigur ca nu mai pot lucra din cauza ordonantelor militare. Serialul Umbre inca exista pe HBO Go, si va fi produs in cotninuare pentru ca romanilor le place, acesta fiind si motivul pentru care s-a decis organizarea acestei sesiuni live pentru ca abonatii sa le poata pune intrebari actorilor favoriti pentru a afla informatii cu privire la productie.

“Joi, pe 30 aprilie, de la ora 20:00, ne vedem la un nou live pe pagina de Instagram HBO Romania. Andreea Vasile și Șerban Pavlu te așteaptă cu povești despre “Umbre”, despre ce fac în perioada asta și cu răspunsuri la întrebări.”

HBO Go incearca in aceasta perioada sa le ofere clientilor motive mai multe sa ramana activi in platforma sa, mai ales ca Netflix a adunat un numar foarte mare de abonati in ultimele luni, ceea ce desigur ca nu e o veste prea buna pentru HBO. In aceasta idee, poate ca vom vedea si de la HBO Go mai mult continut n ceea ce priveste filmele si serialele, mai ales cele in limba romana, care desi sunt, nu sunt la fel de multe precum in cazul altor creatii.

HBO Go este disponibil in Romania la pretul de 4 euro pe luna, cu 7 zile de testare, dar diversi furnizori de servicii de televiziune ofera si o perioada de gratuitate.