Samsung GALAXY S20 ULTRA are o Noua PROBLEMA foarte Mare

Samsung GALAXY S20 ULTRA are o noua problema foarte mare raportata de catre utilizatori, iata cu ce se confrunta acum clientii companiei coreene.

Samsung GALAXY S20 ULTRA crapat

Samsung GALAXY S20 ULTRA are o noua problema foarte mare descoperita, iar asta in conditiile in care telefonul coreenilor n-a fost tocmai lipsit de plangeri din momentul lansarii si pana in prezent. Dupa probleme care au avut legatura cu noua camera, dar pe partea software, iata ca acum Samsung GALAXY S20 ULTRA are probleme tot cu aceasta camera, insa vorbim despre partea de design, pentru ca ea s-ar crapa mai usor decat in cazul altor modele.

Samsung GALAXY S20 ULTRA pare sa aiba aceasta problema in randul unui numar destul de mare de utilizatori, unii spunand ca sticla care acopera tot modulul camerei principale s-ar sparge chiar si fara motiv. Aparent sticla s-ar crapa chiar daca telefoanele ar fi protejate cu carcasa, iar imaginile de mai jos sunt destul de graitoare, doua telefoane diferite avand fix aceeasi problema cu sticla modulului camerei, ceea ce desigur ca este foarte neobisnuit.

Samsung GALAXY S20 ULTRA are o Noua PROBLEMA foarte Mare

Samsung GALAXY S20 ULTRA crapat ciudat

Samsung GALAXY S20 ULTRA are camera scoasa destul de mult in afara carcasei, iar numarul celor care se plang din cauza faptului ca asta ar genera probleme de fragilitate este destul de insemnat. Desigur ca in toata aceasta situatie conteaza foarte mult si ce se face cu acele telefoane Samsung GALAXY S20 ULTRA, insa majoritatea clientilor care se plang sustin ca nu si-ar fi scapat telefoanele, si ca nu le-ar fi lovit camera, ar crapaturile arata foarte similar.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este un telefon foarte scump, iar problema si mai mare este ca deocamdata Samsung nu le poate inlocui acea sticla a camerei, sau cel putin asta spun unele dintre persoane. De ce nu exista inca o metoda oficiala de a repara un Samsung GALAXY S20 ULTRA care are o asemenea problema nu se stie, insa ea mai mult ca sigur ca va veni, desi pana acum cei de la Samsung n-au spus nimic in legatura cu situatia aceasta.

Samsung GALAXY S20 ULTRA crapat camera

Samsung GALAXY S20 ULTRA este un telefon foarte scump, care are probleme pe care le vedem si la alte telefoane mult mai ieftine, asa ca ramane de vazut cum va reactiona Samsung in continuare.