DIGI Romania: Vestea GROZAVA, DOAR AZI Mai Poti Face Asta

DIGI Romania anunta ca astazi este ultima zi in care clientii sai din toata tara mai pot face acest lucru, nu rata ocazia cat inca mai este disponibila.

DIGI Romania fiber

DIGI Romania le aduce tuturor clientilor sai in atentie faptul ca astazi este ultima zi in care ei mai pot profita de ceva ce nu este disponibil chiar atat de des, si ceva care le-ar fi de foarte mare ajutor. Vorbim despre acea promotie pe care DIGI Romania o are pentru clientii care fac upgrade la serviciile sale de internet de la un abonament inferior, la cel mai mare dintre ele, operatorul avand oferta disponibila doar pana astazi pentru toata lumea.

DIGI Romania a lansat de ceva vreme aceasta oferta speciala pe care o are pentru clientii sai din Romania, ea fiind disponibila exclusiv pentru cei care au internet de la operator, nu si pentru clientii noi. Asta inseamna ca daca vreti sa incheiati acum un abonament de la operator, nu veti beneficia de vreo reducere de acest gen, DIGI Romania incercand sa-si fidelizeze clientii cu abonamente mai scumpe in loc sa traga si mai multi clienti noi.

DIGI Romania: Vestea GROZAVA, DOAR AZI Mai Poti Face Asta

DIGI Romania le ofera clientilor care au abonamente fiberlink posibilitatea de a activa direct din website-ul sau aceasta promotie, astfel ca nu trebuie sa faca nimic altceva decat sa apese cateva butoane. Reducerea este aplicata deasemenea imediat de catre operator, astfel ca tot ce trebuie sa faca ai sai clienti este sa se bucure de internet mult mai rapid, dar DIGI Romania spune si ca exista niste reguli pentru ca vitezele mari sa fie obtinute.

⏳Ultima zi cu 50% reducere la net! Fă-ți upgrade la Fiberlink 500 sau 1000 și ai 50% reducere timp de 2 luni. Vreau upgrade: http://bit.ly/vitezafiberlink-oferta

Publicată de DIGI Romania pe Joi, 30 aprilie 2020

DIGI Romania le spune clientilor ca doar daca au calculatoare rapide se pot bucura de viteze de pana la 1000 Mbps, iar asta pentru ca e nevoie atat de o placa de retea de mare viteza, cat si de componente performante. Fara un procesor puternic, RAM rapid si un SSD, e imposibil sa atingeti viteze de 1000 Mbps pe calculatoarele voastre, iar DIGI Romania specifica acest lucru foarte clar in pagina in care ofera informatii cu privire la abonamentele sale.

DIGI Romania mai are aceasta promotie disponibila pentru doar cateva ore astazi, asa ca profitati de ea cat inca mai puteti, pentru ca va disparea rapid si nu se stie cand vor mai veni din nou.