BRD Romania: Anunt Foarte IMPORTANT, Clientii AVERTIZATI Azi

BRD Romania are un foarte important anunt pentru toti clientii din tara noastra, iata cu ce avertizare foarte serioasa vine acum, si de ce e bine sa tii cont.

BRD Romania atacuri

BRD Romania a emis cu doar cateva minute in urma o avertizare pentru toti clientii sai din Romania, si este foarte bine sa stiti ceea ce se intampla pentru ca sunteti in mod direct afectati de situatia actuala. BRD Romania ii avertizeaza pe clientii sai din Romania in legatura cu toate atacurile informatice care au loc in momentul de fata, iar asta la aproape o saptamana dupa ce SRI a emis o avertizare similara pentru toti romanii.

BRD Romania spune in atentionare sa ca in urma atacurilor informatice din ultimele zile, are pentru clientii sai o serie de detalii cu privire la modalitatile prin care isi pot proteja mai bine datele. Atentionare este foarte importanta pentru ca SRI a detectat un malware pentru Android care a fost gandit special pentru a fura datele bancare ale oamenilor, si implicit a le fura banii din conturi, ceva ce desigur ca genereaza extrem de multe batai de cap pentru foarte multi oameni.

BRD Romania: Anunt Foarte IMPORTANT, Clientii AVERTIZATI Azi

BRD Romania ofera pentru clientii sai in website-ul sau o serie de informatii care au menirea de a ii ajuta sa ramana in siguranta atunci cand sunt online, si puteti vedea mai jos exact despre ce este vorba. BRD Romania vorbeste acolo despre atacurile informatice precum cel detectat de catre SRI, si despre faptul ca oricine poate fi pacalit extrem de usor si poate avea datele furate de catre hackeri fara sa isi dea seama ce se intampla in realitate.

Având în vedere numărul mare de atacuri informatice din ultimele zile, îți punem la dispoziție mai multe detalii despre…

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Joi, 30 aprilie 2020

BRD Romania le recomanda deasemenea clientilor sai sa fie foarte atenti si sa nu acceseze link-uri necunoscute, sa nu deschida atasamente venite de la persoane necunoscute, si sa nu descarce fisiere dubioase. BRD Romania spune deaseenea ca trebuie acordata o atentie foarte mare si pentru website-urile false, pentru a nu ne introduce datele intr-unul care nu apartine bancii, ci hackerilor, acestea fiind un pericol extrem de mare pentru toata lumea.

BRD Romania are foarte multe recomandari extrem de bune de care oricine ar trebui sa profite, si este recomandabil sa ascultati cu foarte mare atentie de ceea ce spune banca acolo.