Orange: Vestea GROZAVA, Clientii au Asta GRATUIT Inca o Luna

Orange are o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, si a decis sa ofere in continuare gratuit acest beneficiu major pentru toata lumea.

Orange prelungit

Orange a facut o schimbare extrem de buna pentru toti clientii sai din Romania, fara as e lauda totusi prea mult cu acest lucru, desi in final avem parte de ceva care ne ajuta foarte mult. Acum o luna, cei de la Orange si-au anuntat clientii ca prin aceasta pagina pot activa in mod gratuit 50 GB de internet pentru o luna de zile, gratuitatea fiind oferita in perioada pandemiei de Coronavirus pentru a ajuta oamenii sa comunice mult mai usor la nevoie.

Orange anuntase initial aceasta gratuitate ca fiind disponibila pentru activare doar pana astazi, insa in website-ul sau a facut modificarea, iar activarea poate fi facuta pana in data de 31 mai. Vorbim despre 50 GB de internet care au o valabilitate de o luna de zile si pot fi folositi in reteaua celor de la Orange pentru orice dorim sa facem, fara restrictii, astfel ca puteti asculta muzica, puteti vedea filme, sau puteti face multe altele cand sunteti acasa, sau afara.

Orange: Vestea GROZAVA, Clientii au Asta GRATUIT Inca o Luna

Orange le permite oricaror clienti sa activeze o singura data pentru numarul lor de telefon acest bonus important, deci daca ati profitat de ocazie imediat dupa ce el a fost anuntat, nu-l puteti reactiva. Orange are in aceasta pagina toate detaliile cu privire la bonus, dar si cum poate fi el activat, astfel ca aveti acolo tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu el, si daca nu l-ati activat vreodata pana in momentul de fata, atunci ar trebui sa o faceti chiar acum.

Orange a decis sa ofere aceasta gratuitate pentru toti clientii din Romania, fie ca sunt persoane fizice, sau persoane juridice, fie ca au abonament, sau cartela, deci oricine poate profita de el. Orange a decis in mod surprinzator sa prelungeasca perioada in care acest bonus poate fi activat, fara a spune in avans care ii sunt planurile, asa ca in final vorbim totusi despre o veste foarte buna pentru toata lumea, si e bine ca avem parte de anunturi de acest gen.

Orange mai are multe beneficii pe care le-a anuntat in perioada de stare de urgenta, si e de presupus ca unele dintre ele vor beneficia deasemenea de prelungiri in perioada urmatoare.