DACIA Duster: Model Facelift, PROBLEMA ce Trebuie Rezolvata

DACIA Duster va fi lansata intr-un model facelift foarte curand, insa exista si o problema foarte mare care trebuie rezolvata de catre acest model.

DACIA Duster solutii

DACIA Duster este anuntat de catre presa din strainatate ca fiind pregatit in 2021 pentru o lansare intr-o versiune facelift, ceva ce este asteptat de catre foarte multi romani, mai ales ca ea ar trebui sa vina cu rezolvari de probleme. Exista in versiunea actuala a DACIA Duster destule probleme care au fost raportate de catre clienti, iar un studiu recent din Germania pune masinile in topul celor care au cele mai multe probleme de functionare la 3 ani dupa cumparare.

DACIA Duster este depasita doar de catre Logan in acest top, acel model fiind clasificat de catre germani ca avand cele mai multe probleme in primii 3 ani dupa lansare, ceva ce desigur ca nu e o veste tocmai buna. In aceasta idee, noul model facelift asteptat pentru DACIA Duster in 2021 ar trebui sa rezolve problemele care au adus masinile pe o pozitie atat de proasta intr-un top facut de catre germanii de la TUV, institutie in care multa lume are incredere.

DACIA Duster: Model Facelift, PROBLEMA ce Trebuie Rezolvata

DACIA Duster nu are probleme la fel de mari si dincolo de primii 3 ani de exploatare, probabil si pentru ca in Germania multe dintre masini sunt “pasate” pe piata second-hand dupa aceasta perioada, cand de obicei trec de 100.000 de kilometri. Totusi, e important ca DACIA Duster sa nu mai apara in topuri de acest gen cu probleme mari in primii 3 ani de exploatare inainte ca masina sa fie vanduta de proprietar, si sa ajunga uneori chiar si in Romania.

DACIA Duster are probleme ca multe alte masini, dar in primii 3 ani de folosire ar trebui sa te poti utiliza de masina fara sa-ti faci griji in legatura cu ea, iar modelele de la DACIA stau prost la acest capitol. Problemele ar putea fi totusi rezolvate rapid, iar asta pentru ca in 2021 este asteptat nu doar un nou model al DACIA Duster, ci si modele noi ale Logan, sau Sandero, astfel ca e posibil ca anul viitor situatia sa fie una complet diferita.

DACIA Duster ar putea fi prezentata pe final de an in aceasta versiune noua, si lansata undeva in prima parte a anului 2021, dar ramane de vazut exact care sunt planurile grupului.