Huawei MATE 40 Pro: PREMIERELE pentru Noul Telefon Chinezesc

Huawei MATE 40 Pro va avea parte de o serie de premiere care vor fi lansate impreuna cu noul telefon de catre compania chinezeasca, iata ce vom primi.

Huawei MATE 40 Pro premiere

Huawei MATE 40 Pro este in plin proces de dezvoltare la compania Huawei in aceste momente, iar asta e confirmat fara dubiu dupa ce zilele trecute am vazut si o prima imagine cu noua sa carcasa si modulul pentru camera. Stim deja ca Huawei MATE 40 Pro va avea in aceasta camera inovatii pe care nu le-am mai vazut in vreun alt telefon pana in momentul de fata, aceasta fiind prima dintre cele doua premiere despre care am aflat pana in acest moment.

Huawei MATE 40 Pro va avea deasemenea si o alta premiera foarte importanta, aceasta constand in faptul ca procesoarele care vor fi folosite in telefon urmeaza sa fie produse de chinezi mai mult in China. Pana acum cei de la Huawei se bazau in principal pe taiwanezii de la TSMC pentru a-si fabrica procesoarele pentru telefoanele mobile, insa din cauza lui Trump si-au mutat atentia spre China, si Italia, iar de acolo ar putea veni chip-urile Kirin pentru Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro: PREMIERELE pentru Noul Telefon Chinezesc

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa vina cu un chip Kirin 1020, complet nou, care va fi prezentat undeva prin toamna de catre cei de la Huawei, asa cum face in fiecare an cu procesoarele noi pentru telefoane. Productia pentru acest procesor nou al Huawei MATE 40 Pro va fi totusi alocata in China si Italia intr-o buna masura, dar poate si la TSMC daca intre timp Donald Trump nu va decide sa blocheze posibilitatea chinezilor de a isi produce chip-urile acolo.

Huawei MATE 40 Pro va fi unul dintre telefoanele pentru care va fi facuta o foarte mare schimbare in ceea ce priveste chip-urile integrate in el, iar asta in conditiile in care chinezii au solutii foarte putine. Alternativele alese de catre Huawei in locul TSMC nu au procese de fabricatie la fel de bune, insa in lipsa de altceva ei se “leaga” de orice pot pentru a-si putea produce procesoarele nu doar pentru Huawei MATE 40 Pro, ci si pentru alte modele de telefoane.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat in luna septembrie a acestui an, asa ca vom vedea atunci ce anume se va intampla cu tot ceea ce pregatesc acum chinezii pentru intreaga lume.