Waze: O Functie GROZAVA si Mult Asteptata a fost Lansata

Waze benzi circulatie

Waze a decis intr-un final sa lanseze pentru utilizatotii de telefoane din intreaga lume o functie pe care foarte multi dintre ei o asteapta de foarte multa vreme, si pe care se pare ca platforma a decis intr-un final sa ne ofere si aceasta functionalitate.

Waze are in sfarsit implementata o functie care permite navigarea ghidata chiar si pe benzile de circulatie, astfel ca aplicatia ne va spune din timp pe car ebanda trebuie sa fim pentru a face viraje la stanga, sau la dreapta, pentru a sti cum sa ne incadram.

Waze nu a avut pana acum aceasta functie din motive inca necunoscute, dar asta conteaza mai putin, pentru ca ea este intr-un final implementata si ne va permite sa avem parte de o experienta mult mai buna pentru a ajunge oriunde dorim, functia fiind utila in special pe autostrazi, la noduri rutiere, sau pe bulevarde cu 3/4 benzi de circulatie.

Waze are aceasta functie integrata destul de tarziu, iar asta pentru ca multe alte aplicatii au functii similare de foarte multa vreme, dar e bne ca intr-un final este oferita, mai ales ca aplicatia este folosita de catre foarte multi utilizatori din intreaga lume.

Waze benzi circulatie ghidare

Waze a lansat aceasta functie pentru toata lumea saptamana aceasta, deci in mod teoretic ar trebui sa o avem disponibila inclusiv in Romania in momentul de fata, sau in caz contrar sa asteptam o noua actualizare pentru aplicatia oferita pentru toate telefoanele mobile.