Windows 10: ATENTIONARE foarte Grava Publicata de Microsoft

Windows 10 are parte de o atentionare extrem de grava publicata de catre compania Microsoft pentru toata lumea, iata ce trebuie sa stim chiar acum.

Windows 10 zip

Windows 10 are o atentionare foarte serioasa publicata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care multi oameni stau in case si se protejeaza in aceasta perioada. Cei de la Microsoft spun ca foarte multi hackeri se uita cu atentie la oamenii care folosesc servicii piratate pentru a vedea filme online, sau care descarca torrente, astfel ca ei au in vizor Windows 10 pentru atacuri informatice de amploare.

Windows 10 ar fi tinta unui asemenea atac, la baza sa stand un VBScript malitios care este ascuns in fisiere .zip care sunt prezentate de catre hackeri ca filme ce pot fi descarcate de pe internet. Vorbim despre metode nu chiar noi de a pacali utilizatorii sa descarce virusi de pe internet, insa acum cei de la Microsotft spun ca problema este una extrem de serioasa pentru cei care au Windows 10, si trebuie sa fiti extrem de atenti la ce se intampla.

Windows 10: ATENTIONARE foarte Grava Publicata de Microsoft

Windows 10 are aceasta atentionare emisa pentru ca exista sute de milioane de utilizatori in intreaga lume care il folosesc, si care pot fi una dintre victimele hackerilor care au lansat acest malware periculos. In aceasta idee, oamenii trebuie sa fie extrem de atentie la ceea ce descarca de pe internet, si asta deoarece e posibil ca unele dintre fisiere sa le afecteze foarte serios calculatoarele, ceea ce desigur ca nimeni nu-si doreste.

Windows 10 a avut de-a lungul timpului numeroase atentionari emise de catre cei de la Microsoft, insa aceasta de acum vine sa ne spuna din nou cat de serioase pot deveni lucrurile atunci cand hackerii vizeaza pe toata lumea. Windows 10 a avut numeroase probleme anul trecut cu actualizarile pe care Microsoft le-a tot lansat, si nici anul 2020 n-a inceput prea grozav pentru ei, insa de aceasta data vorbim despre cu totul altceva pentru americani.

Windows 10 ramane cel mai mare sistem de operare pentru calculatoare, depasind 1 miliard de dispozitive in intreaga lume, si desigur ca va continua sa creasca fara oprire in urmatoarele luni.