BCR Romania: SURPRIZELE Mari din Weekend pentru TOTI Romanii

BCR Romania a anuntat o serie de surprize foarte mari pentru toti romanii in acest weekend, iata ce ne ofera marea banca din tara in aceste zile.

BCR Romania mare

BCR Romania stie ca romanii au nevoie de putin mai mult decat simple recomandari pentru a sta in casa, etc, asa ca a pregatit in acest weekend pentru toti romanii cateva surprize foarte interesante. Mai exact, cei de la BCR Romania au avut in cursul zilei de ieri un stream live direct de la mare pentru cei care si-ar fi dorit sa mearga in acest weekend pentru a simti briza marii intr-o zi foarte calduroasa, dar din cauza pandemiei de Coronavirus au stat in casa.

BCR Romania a transmis in direct imagini de la mare timp de cateva ore, si oricine e interesat sa isi readuca aminte cat de frumoasa este marea, le poate vedea mai jos, in inregistrarea ramasa pe Facebook. Chiar daca nu puteti vedea live aceste imagini, le puteti vedea in inregistrarea publicata de catre cei de la BCR Romania, ea fiind disponibila pentru toata lumea, si avand in vedere ca azi e o zi la fel de calda precum cea de ieri, n-ati pierdut nimic.

George e ca tine. Și lui îi lipsesc iesirile cu prietenii, așa că, de 1 mai îți aduce marea de la Vama Veche live ❤ Dă-le tag în comentarii prietenilor pe care îți e dor să îi vezi la malul mării atunci cand #totulvafibine. George are un premiu pentru cele mai frumoase amintiri: un aparat foto instant Polaroid One Step 2! Până atunci ai totul 100% online cu George. Primul banking inteligent de acasă. #staycontactless

Publicată de BCR pe Vineri, 1 mai 2020

BCR Romania: SURPRIZELE Mari din Weekend pentru TOTI Romanii

BCR Romania nu are doar atat, iar asta pentru ca aceasta ar fi trebuit sa fie un weekend prelungit pentru romani, deci le ofera celor dornici de distractie si posibilitatea de a asculta muzica dorita. Puteti vedea mai jos ce le recomanda cei de la BCR Romania tuturor romanilor care vor sa auda muzica buna zilele acestea, si asta pentru ca exista foarte multi oameni care nu se pot bucura de iesirile nestingherite in aer liber cu care erau obisnuiti in aceasta perioada.

Ready to rave? Pregătește-te pentru 3 zile de muzică live pe scena din Expirat, la IN / OUT festival. Intră pe https://bit.ly/3bSEJC4 și hai să înceapă distracția din locul tău preferat de-acasă!

Publicată de BCR pe Vineri, 1 mai 2020

BCR Romania spune ca vor fi reprezentantii live in tot acest weekend, deci spre deosebire de inregistrarea de la mare, pe acestea le veti putea urmari in direct in cursul urmatoarelor zile. Va trebui desigur sa luati programul de la cei care organizeaza totul pentru a vedea cand urmeaza sa aiba loc si sesiunile de muzica live, cei de la sustinand cel mai probabil intreaga initiativa pentru a ii ajuta pe romani sa treaca mai usor peste aceste zile.

BCR Romania este doar una dintre companiile romanesti care sustine asemenea evenimente in aceasta perioada, asa ca vet gasi pe Facebook mult mai mult decat atat.