DACIA Logan: Vestea GROZAVA pentru Lansarea Modelului 2021

DACIA Logan este in centrul unei vesti grozave venite pentru lansarea modelului 2021, iata ce anunt a venit cu doar cateva zile in urma pentru toata lumea.

DACIA Logan reincepere

DACIA Logan este una dintre cele mai populare masini vandute in Romania, iar in 2021 este asteptata lansarea unui nou model foarte important, si avem parte de o veste foarte buna pentru el. Dupa Paste cei de la DACIA au reluat productia partiala la fabrica de la Mioveni, pe baza de voluntariat, anuntand ca incepand cu data de 4 mai va fi reluata productia in fabrica principala in care sunt produse DACIA Logan, Duster, si alte modele importante de masini.

DACIA Logan va avea si modelul 2021 reintrat in pregatire pentru lansare incepand cu data de 4 mai, iar asta pentru ca pana acum nu a fost anuntata o posibila amanare a reinceperii productiei. Daca DACIA ar fi decis la un moment dat sa nu reinceapa productia la fabrica sa de la Mioveni pentru masinile pe care le vinde, atunci ar fi anuntat pana acum acest lucru, dar cum nimic nu s-a schimbat, planurile initiale raman, iar DACIA Logan va fi produsa iar de luni.

DACIA Logan: Vestea GROZAVA pentru Lansarea Modelului 2021

DACIA Logan va fi produsa in conditii speciale de catre producatorul de la Mioveni, si asta pentru ca sunt impuse masuri de siguranta din cauza noului Coronavirus. Productia partiala, pe baza de voluntariat, a inceput cu angajatii echipati cu masti de protectie, si multe zone in care se pot dezinfecta, iar din 4 mai lucrurile vor sta la fel, atat pe liniile de productie pentru DACIA Logan, cat si pentru alte modele de masini care vor fi fabricate iar la Mioveni.

DACIA Logan va fi pregatita pentru lansare in 2021 intr-un model nou care va fi cu foarte mult schimbat de catre grupul DACIA, detinut de catre Renault, totul fiind gandit pentru o prezentare initiala in octombrie 2020. Daca lucrurile vor merge bine, atunci modelul 2021 al DACIA Logan va fi prezentat la salonul auto de la Paris atunci, si lansarea pentru clienti ar trebui sa aiba loc undeva pe la inceputul anului 2021, doar ca nu se stie clar cand.

DACIA Logan este asteptata de catre foarte multa lume in versiunea noua, dar ramane de vazut in ce masura se vor mai schimba lucrurile din cauza pandemiei de Coronavirus.