WhatsApp: TRUCUL SPECIAL de care sa Stii pentru Aplicatie

WhatsApp are un truc special care iti va fi extrem de util daca folosesti aplicatia zi de zi, iata cum te poti bucura de el, si ce schimbare mare aduce.

WhatsApp tonuri

WhatsApp are foarte multe functii oferite pentru cele peste 2 miliarde de utilizatori care folosesc aplicatia in momentul de fata, iar printre acestea sunt si unele trucuri speciale de care va puteti folosi in viata de zi cu zi. Mai exact, aplicatia WhatsApp ne trimite foarte multe notificari zilnic, de la foarte multe persoane, sau chiar grupuri de conversatii, si uneori poate fi dificil sa va dati seama de la cine vine un anumite mesaj, dar exista un truc si pentru asta.

WhatsApp ne ofera posibilitatea de a crea notificari personalizate pentru diversele contacte cu care discutam in viata de zi cu zi, si asta inseamna ca putem sa alegem ce fel de sunet, sau vibratie vine cu o notificare. Exista aici doua situatii diferite, prima in cazul Android, unde aplicatia WhatsApp ne ofera posibilitatea de a seta tonul care este rulat cand vine notificarea de la un anumit contact, insa inclusiv vibratia care este actionata in acel moment.

WhatsApp: TRUCUL SPECIAL de care sa Stii pentru Aplicatie

WhatsApp tonuri notificari

WhatsApp permite selectarea acestor notificari pentru Android din meniul de informatii pentru un anumit contact, acolo fiind o setare speciala cu denumirea “Custom notifications”, “Notificari Personalizate”. Puteti vedea in imaginea de mai sus ce fel de optiuni sunt oferite in aceasta sectiune speciala din cadrul aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele Android, si exista inclusiv o setare care ne permite sa alegem daca acea notificare va fi afisata ca pop-up, sau nu.

WhatsApp nu are pe telefoanele iPhone la fel de multe optiuni disponibile, in cazul dispozitivelor de la Apple fiind oferita doar posibilitatea de a alege un ton predefinit pentru fiecare contact. Inclusiv aceasta optiune este utila pentru ca ne ofera posibilitatea de a alege cum sa diferentiem mesajele venite de la diverse contacte doar prin sunet, astfel ca stim daca “merita” sa ne uitam la telefon pentru a vedea mesajul primit, sau el nu vine de la cineva important.

WhatsApp mai are si alte truuri foarte interesante, iar despre ele va voi vorbi in articole urmatoare, insa pana atunci va puteti personaliza notificarile venite de la diversi prieteni.