DACIA Duster: VIDEO TOP GEAR si Testul 4X4 cu Suzuki Jimny

DACIA Duster apare astazi intr-un video Top Gear care o pune fata in fata cu un Suzuki Jimny, iata cum se descurca masina romaneasca in fata sa.

DACIA Duster apare, poate, in cea mai buna comparatie de pana acum cu un alt SUV pe teren accidentat, iar asta pentru ca vedem masina romaneasca pusa fata in fata cu un Suzuki Jimny de catre cei de la Top Gear. Spre deosebire de alte teste publicate pe YouTube, in cazul acesta vedem un traseu identic atat pentru DACIA Duster, cat si pentru Suzui Jimny, dar si soferi care au o experienta mai mare in a testa masinile pentru publicul larg.

DACIA Duster se descurca foarte bine in acest test, asa cum era de asteptat, alte teste facute cu Suzuki Jimny in alte conditii relevand faptul ca masina romaneasca nu are probleme pe teren accidentat. Nici de aceasta data nu se vad diferente intre cele doua masini, DACIA Duster fiind o masina suficient de versatila pentru a fi folosita atat pe teren accidentat, cat si pe drumurile publice, iar toate testele de pana acum au aratat puterea masinii facute in Mioveni.

DACIA Duster: VIDEO TOP GEAR si Testul 4X4 cu Suzuki Jimny

DACIA Duster a fost intrecuta de catre Suzuki Jimny in ceea ce priveste viteza cu care a fost parcurs acest traseu, 26 de secunde fiind diferenta intre cele doua masini. Era normal ca acest lucru sa se intample pentru ca vorbim despre masini de la producatori diferiti, cu tehnologii diferite, iar DACIA Duster nu e la fel de rapida ca un Suzuki Jimny, dar macar poate trece fara probleme peste toate obstacolele care ii sunt puse in vata in test.

DACIA Duster a avut pana in momentul de fata parte de confirmari peste confirmari ale faptului ca se descurca la fel de bine atat pe teren accidentat, cat si pe sosea, deci nu stiu daca mai e nevoie de asta. In banii pe care clientii ii platesc pe o DACIA Duster primesc mult mai mult decat un simplu automobil pentru plimbarile obisnuite, ci un SUV adevarat, e drept, nu foarte puternic, si nu rapid, dar capabil sa mearga pe aproape oriunde.

DACIA Duster va reintra in productie de maine la uzinele de la Mioveni, asa ca vom vedea iar zeci de mii de SUV-uri romanesti produse trimestrial de catre grupul DACIA.