DACIA Logan 3: PROBLEMA Mare pentru Lansarea Noului Model

DACIA Logan 3 ar putea avea o problema extrem de mare din cauza Coronavirus inainte de ai lansata, iata ce se intampla la Mioveni si cat conteaza.

DACIA Logan 3 amanari

DACIA Logan 3 ar trebui sa reintre astazi in plin proces de dezvoltare la producatorul de la Mioveni, fabrica de acolo reincepand astazi productia “normala” de automobile, dar cu unele restrictii impuse de Coronavirus. DACIA a reinceput productia pentru unele piese de automobile la fabrica sa de la Mioveni inca din 24 aprilie, iar de astazi reincepe productia de automobile, deci si DACIA Logan 3 ar trebui sa reintre in plin proces de dezvoltare acum.

DACIA Logan 3 ar putea avea o problema destul de mare inainte de lansare din cauza numeroaselor restrictii care sunt impuse pentru a asigura siguranta angajatilor, iar ele ar putea ingreuna procesul de dezvoltare si productie. Avand in vedere ca angajatii trebuie sa lucreze cu masti pe fete, ca ei trebuie sa se dezinfecteze mult mai des, etc, e posibil ca productia de automobile sa fie ingreunata in unele puncte, iar asta ar putea afecta inclusiv dezvoltarea DACIA Logan 3.

DACIA Logan 3: PROBLEMA Mare pentru Lansarea Noului Model

DACIA Logan 3 ar trebui sa fie pregatita pentru o prezentare care ar urma s aiba loc in cursul lunii octombrie, la salonul auto de la Paris, insa deocamdata nu e nimic 100% clar din acest punct de vedere. E posibil ca tocmai situatia generata de noul Coronavirus sa nu poata fi rezolvata suficient de repede, astfel incat inclusiv lansarea DACIA Logan 3 sa fie amanata, mai ales daca al doilea val de infectari va “lovi” in acea perioada, iar salonul auto de la Paris va fi anulat.

DACIA Logan 3 ar trebui sa fie pregatita din punct de vedere tehnic pana atunci, iar productia pentru masinile pentru vanzare ar trebui sa inceapa dupa aceea, adica fix cand e asteptat al doilea val. Daca nu vor exista acum probleme cu finalizarea dezvoltarii pentru DACIA Logan 3, atunci e posibil ca in toamna/iarna sa existe probleme si amanari in procesul de productie, mai ales caacum masurile vor fi luate mai din timp, si probabil la fel de restrictiv.

DACIA Logan 3 ar trebui sa ajunga pe piata cu foarte multe schimbari in raport cu modelele actuale, iar o foarte mare necunoscuta exista in legatura cu pretul la care va putea fi cumparata.