Samsung: Decizia NEOBISNUITA din Pandemia de Coronavirus

Samsung a luat o decizie neobisnuita in plina pandemie de Coronavirus, compania luand foarte multa lume prin surprindere cu ceea ce a hotarat sa faca.

Samsung dezvoltare coronavirus

Samsung a trecut cu bine prin pandemia de Coroanvirus, compania inregistrand pana acum incasari surprinzator de bune, dar si profit pentru divizia de telefoane mobile, desi a vandut mai putine decat anul trecut. In ciuda faptului ca vanzarile de telefoane au scazut, la fel ca in cazul altor produse, cei de la Samsung au luat o decizie surprinzatoare, mai exact au investit nu mai putin de 10% din incasarile pentru T1 2020 in cercetare si dezvoltare.

Samsung a alocat aproximativ 4.36 miliarde de dolari pentru cercetare si dezvoltare in primele trei luni ale anului 2020, acesta fiind un record pentru compania coreeana pana in momentul de fata. Recordul precedent stabilit de catre cei de la Samsung in ceea ce priveste investitiile in cercetare si dezvoltare nu e chiar atat de departe, diferenta fiind una mica, insa faptul ca o asemenea decizie e luata intr-o perioada de acest gen arata increderea companiei in produsele sale.

Samsung: Decizia NEOBISNUITA din Pandemia de Coronavirus

Samsung a investit si in ultimul an mai multi bani in cercetare si dezvoltare decat in anul anterior, acesta fiind un alt record important pentru companie, ea dorind sa aduca un numar cat mai mare de inovatii in produsele sale. In mod normal companiile evita sa faca investitii mari in cercetare si dezvoltare in perioade de acest gen, dar Samsung pare sa vrea sa mearga pe un cu totul alt trend, si investeste pentru a se asigura ca va avea produse bune in viitor.

“Samsung Electronics Co, cel mai mare producător de cipuri de memorie din lume, a declarat luni că a cheltuit 4,36 miliarde USD pentru activități de cercetare și dezvoltare în primul trimestru al anului. Cifra din primul trimestru este egală cu 9,7 la sută din vânzările gigantului tehnic din Coreea de Sud în perioada ianuarie-martie, comparativ cu 9,6 la sută față de un an mai devreme.”

Samsung este o companie care dezvolta foarte multe produse anual si care inregistreaza foarte multe brevete de inventie cu care incearca sa aduca in produsele sale cat mai multe inovatii. Investitiile in cercetare si dezvoltare ajuta Samsung sa faca toate aceste lucruri, iar recordul stabilit in plina pandemie de Coronavirus confirma faptul ca acum compania se gandeste la viitorul sau, dar si al produselor sale, deci ne putem astepta la lucruri grozave in viitor.

Samsung ar trebui sa fie un punct de referinta pentru multe alte companii care ar trebui sa investeasca mult mai mult in cercetare si dezvoltare in momentul de fata.