UBER Eats Anunta ca va OPRI Livrarile de Mancare in Romania

UBER Eats iesire Romania

UBER Eats vine astazi cu un anunt surprinzator, spunand ca va iesi de pe piata de livrare de mancare la domiciliu in Romania dupa 2 ani de activitate, totul mai mult ca sigur din cauza pandemiei de Coronavirus.

UBER Eats va disparea din Romania incepand cu data de 4 iunie, ceea ce vine ca o veste buna pentru celelalte servicii de livrare de mancare la domiciliu, si ca una nu foarte buna pentru restaurante si clienti.

UBER Eats nu a oferit prea multe detalii in ultima vreme cu privire la numarul de oameni care comanda mancare prin platforma in Romania, dar pe masura ce pandemia de Coronavirus a redus numarul de comenzi, probabil ca s-a renuntat la pietele in care nu se mai justfica existenta serviciului.

UBER Eats este un serviciu separat de cel de ridesharing, astfel ca nu va exista vreun impact pentru platforma de transport de persoane in ciuda acestei decizii.

“După doi ani în care am desfășurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile și de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România, începând de joi, 4 iunie.

Deși ne pare rău că Uber Eats nu va mai fi disponibil în România, susținem în continuare comunitățile noastre din această regiune prin serviciile de comenzi de curse cu Uber. În momentul de față prioritatea noastră este să minimizăm impactul asupra colaboratorilor noștrii – restaurantele partenere, curierii parteneri și clienții ce ne-au susținut în această perioadă.

Cu această ocazie dorim să mulțumim pentru susținere întregii comunități Uber Eats din România, de la parteneri la utilizatori.”