ING Bank: Cerere IMPORTANTA pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank are o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce vrea banca sa facem acum si cat de mult conteaza acest lucru.

ING Bank solidaritate

ING Bank face astazi o cerere foarte importanta pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca inca este nevoie de ajutorul tuturor celor care-l pot oferi in aceasta perioada foarte complicata pentru tara. ING Bank le cere tuturor clientilor care pot face donatii sa faca acest lucru pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus in continuare, iar asta deoarece e nevoie in continuare de sustinerea oamenilor pentru ca batalia e foarte departe de final.

ING Bank a publicat inca de acum cateva saptamani bune mesaje prin care recomanda donarea de bani pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus, iar mesajul este unul cu atat mai important acum. Chiar daca multa lume s-a relaxat, realitatea este ca numarul de infectari cu noul Coronavirus continua sa creasca in Romania, cu cifre constante, iar ING Bank sustine in continuare donarea de bani pentru ca spitalele inca primesc pacienti infectati in aceasta perioada.

ING Bank: Cerere IMPORTANTA pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank ofera si ceva exemple cu privire la sumele care pot fi donate de catre oricare dintre clientii sai, iar mai jos le puteti vedea orice suma fiind de mare ajutor pentru multa lume. Cei de la ING Bank au donat deja peste 300.000 de euro pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus in Romania, si continua sa o faca, cerandu-le deasemeea oamenilor sa li se alature pentru a putea sa ofere sprijin atat unitatilor medicale, cat si oamenilor care au nevoie de ajutor.

  • “30 lei: ar însemna un pachet minim cu produse de igienă pentru o femeie dintr-o comunitate săracă;
  • 50 lei: ar putea oferi un minim de medicație unei persoane fără adăpost ce suferă de boli cronice;
  • 100 lei: ar acoperi un pachet cu produse de igienă pentru o familie numeroasă, timp de o lună;
  • 200 lei: înseamnă pachetul cu alimente de bază și apă pentru două săptămâni, oferit unei familii aflate sub limita sărăciei.”

ING Bank sustine ca incepand de saptamana aceasta va completa donatiile clientilor din Romania pana la un total de 100.000 de euro, deci nu sta deoparte in aceasta lupta pe care o duce toata tara cu virusul. ING Bank le spune clientilor ca donatiile pot fi facute direct prin intermediul aplicatiei sale HomeBank, o sectiune speciala de acolo fiind utila pentru a oferi orice fel de suma de bani in ideea sustinerii luptei impotriva acestui virus periculos.

ING Bank ofera si o varietate de alte functii speciale pentru clientii din toata tara in aceasta perioada, astfel ca toata lumea poate ramane in siguranta, si poate sustine lupta impotriva Coronavirus.