Vodafone: Vestea SURPRIZA pentru Abonati, Ce Primesc GRATUIT

Vodafone are astazi o noua veste surpriza, foarte buna, pentru abonatii sai din Romania, iata ce a decis sa mai ofere gratuit pentru ei in luna mai.

Vodafone comedy

Vodafone continua astazi cu surprizele foarte bune pentru abonatii sai din Romania, si vine cu o alta gratuitate foarte buna in plina pandemie de Coronavirus, ceva ce sigur va bucura multe persoane. Cei de la Vodafone au anuntat ca toti clientii care au servicii de televiziune active in Romania pot vedea in mod gratuit canalul Comedy Central pana in data de 18 mai, adica pana dupa ce se va termina starea de urgenta, si vom fi intrati in starea de alerta.

Vodafone vine cu aceasta gratuitate pentru a completa multe dintre celelalte gratuitati pe care le-a oferit pentru clientii sai din Romania, si vorbim despre multe anuntate de-a lungul ultimelor luni. Comedy Central este “casa” pentru foarte mult continut bun de comedie, iar cei de la Vodafone mentioneaza serialul Doi Barbati si Jumatate, Two and a Half Men, ca unul dintre serialele care sunt difuzate acolo, si pe care oricine le va putea urmari.

Vodafone: Vestea SURPRIZA pentru Abonati, Ce Primesc GRATUIT

Vodafone a luat decizia de a le oferi clientilor din Romania mai multe canale TV in aceasta perioada a starii de urgenta, unele dintre ele dedicate in principal copiilor, altele cu continut pentru toata lumea. Aceasta adaugare a Comedy Central cu gratuitate timp de 2 saptamani vine ca o veste foarte buna, mai ales ca luna de gratuitate oferita pentru HBO Go de catre cei de la Vodafone a disparut la inceputul acestei luni, deci nu prea existau alternative.

Zilele acestea ne păstrăm buna dispoziție alături de “Doi bărbați și jumătate”.În VodafoneTV ai Comedy Central CADOU,…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 4 mai 2020

Vodafone a ofert mai multe gratuitati decat concurenta sa, chiar mai multe decat Orange, sau Vodafone, deci vorbim despre vesti care ar trebui sa ii bucure foarte mult pe clientii sai. Vodafone are abonamente de televiziune competitive in raport cu ceea ce ofera concurenta, achizitia celor de la UPC oferindu-i companiei posibilitatea de a deveni in “jucator” serios pe piata serviciilor de televiziune din Romania, adica fix ceea ce dorea de ani de zile.

Vodafone ar mai putea anunta si alte gratuitati, dar probabil ca nu vor mai fi la fel de mari, mai ales ca dupa 15 mai urmeaza sa fie ridicate restrictiile de deplasare pentru Romania.