Samsung GALAXY Note 20: Marea SCHIMBARE care NU va mai Veni

Samsung GALAXY Note 20 are asteptata o foarte mare schimbare de catre clientii din toata lumea, insa din pacate ea nu va mai veni pentru acest model.

Samsung GALAXY Note 20 nepregatit

Samsung GALAXY Note 20 este in plin proces de dezvoltare la compania Samsung, iar lansarea sa este asteptata pentru luna august, insa intre timp au inceput sa apara tot mai multe informatii cu privire la noutati. Printre ele s-a strecurat si o imagine preluata din magazinul de teme al companiei coreene, aceasta dezvaluind ceea ce parea a fi un Samsung GALAXY Note 20 care are ecran cu o camera ascunsa sub el, in loc de o perforatie, ceva complet inedit.

Samsung GALAXY Note 20 era in centrul unor zvonuri care sugerau faptul ca e posibil ca un asemenea design sa fie oferit pentru noul model de telefon, insa in realitate nu se va intampla acest lucru. Desi foarte multa lume ar vrea ca Samsung GALAXY Note 20 sa aiba o camera ascunsa sub ecranul noului model de telefon in loc de o perforatie, din pacate tehnologia nu este deocamdata pregatita pentru un asemenea salt, cel putin nu in cursul anului 2020.

Samsung GALAXY Note 20: Marea SCHIMBARE care NU va mai Veni

Samsung GALAXY Note 20 va avea in continuare o perforatie in ecran cu o camera frontala simpla, sau duala, care va fi ascunsa in el, si ascunderea sa sub ecran va fi lasata pentru anul 2021. Pana atunci Samsung va avea mai mult ca sigur finalizata tehnologia care va permite implementarea unei asemenea modificari, insa Samsung GALAXY Note 20 va avea un design foarte similar cu cel pe care il vedem pentru seria de telefoane GALAXY S20 acum.

Samsung GALAXY Note 20 va avea multe dintre componentele interne ale acelor modele de telefoane, iar pe partea de design nu vor sta lucrurile diferit pentru ca nu exista interes sa fie schimbat ceva radical. Cei de la Samsung vor sa faca profit mare cu telefoanele, iar schimbarea radicala a tehnologiilor folosite pentru Samsung GALAXY Note 20 nu va aduce acest lucru, ba din contra, va face productia telefoanelor mai scumpa, si nu asta vrea compania.

Samsung GALAXY Note 20 este asteptat in august, cu lansare in magazine tot in aceeasi luna, iar pana atunci mai mult ca sigur vom afla marile noutati pe care le va aduce pentru clientii din toata lumea.