Fortnite: Sezonul 3 din Joc si Primele SURPRIZE Dezvaluite

Fortnite va avea sezonul al treilea lansat la inceputul lunii iunie de catre cei de la Epic Games, iar astazi aflam si primele detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa fie oferit de catre companie pentru jucatorii din intreaga lume, un youtuber reusind sa ofere primele informatii.

Fortnite va avea in sezonul 3 un punct centra pe o noua insula care va fi format dintr-o piata in care sunt amplasate cabine telefonice albastre pentru schimbarea skin-urilor jucatorilor in timpul jocului, o noutate interesanta care sigur va bucura multi jucatori.

Fortnite va avea aceste locatii incluse incepand su sezonul 3, insa deocamdata nu se stie daca e vorba despre disponibilotate oricand in joc, sau doar in anumite moduri, iar tot in acea piata vor exista si anumite jocuri speciale pe care jucatorii le vor putea incerca.

Fortnite va avea o harta destul de mult modificata incepand cu sezonul 3, si vor exista foarte multe noutati care au legatura cu apa, inclusiv cel putin un vehicul nou care arata ca un rechin, iar rechinii vor fi prezenti de acum incolo in joc ca un element de noutate.

Fortnite a avut lansarea sezonului 3 amanata din cauza noului Coronavirus, Epic Games luand decizia de a mentine actualul sezon inca o luna inainte de a-l lansa pe cel viitor, care se pare ca va veni cu surprize pe masura asteptarilor multor jucatori.