Samsung GALAXY Note 20: PRETUL ar putea fi Mult prea Mare

Samsung GALAXY Note 20 ar putea avea un pret mult prea mare pentru clientii obisnuiti, iata la ce te poti astepta de la noul model de telefon al coreenilor.

Samsung GALAXY Note 20 pretul

Samsung GALAXY Note 20 este urmatoarea serie importanta de telefoane pe care compania Samsung se pregateste sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar ea nu va fi ieftina. Modelele din 2019 n-au fost mai ieftine decat modelele din 2018, iar in 2020 ne putem astepta ca preturile sa fie in continuare mari, dar segmentat, pe diversele modele ale Samsung GALAXY Note 20 care vor fi puse in vanzare de catre compania coreeana in august.

Samsung GALAXY Note 20 ar putea fi vandut la preturi de 1300 de euro in versiunea Ultra, sau ce va mai lansa Samsung ca echivalent pentru GALAXY S20 Ultra, oferit din februarie. Stim mai mult ca sigur faptul ca un asemenea model va veni din moment ce se asteapta ca toata seria din primavara sa fie copiata pentru Samsung GALAXY Note 20, deci e de asteptat ca si preturile sa fie unele pe masura, mai ales ca si componentele vor fi de top.

Samsung GALAXY Note 20: PRETUL ar putea fi Mult prea Mare

Samsung GALAXY Note 20 este o serie de telefoane importanta, dedicata in principal mediului de afaceri, astfel ca preturile mai au fost intotdeauna asociate cu aceste modele. E de presupus ca un Samsung GALAXY Note 20 sa coste sub 1000 de euro, un Samsung GALAXY Note 20 Plus sa coste putin peste 1000 de euro, iar un Samsung GALAXY Note 20 Ultra sa ajunga aproape de 1400 de euro, asta daca va fi folosita aceeasi strategie ca al GALAXY S20.

Samsung GALAXY Note 20 va veni cu toate acele componente din primavara, atunci ele fiind de ultima generatie, in august ele nemaifiind considerate la fel din moment ce anual se schimba cu unele noi, deci dupa 6 luni de folosire, nu mai sunt atat de importante. Chiar si asa, Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat ca un telefon ultra modern si performant, desi prima parte va fi deja depasita, si cel mai probabil inclusiv a doua, iar iPhone 12 va aduce alte probleme pentru coreeni.

Samsung GALAXY Note 20 este asteptat pentru prezentare in cursul lunii august, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc pe finalul lunii august, asa ca ramane doar sa vedem ce se va intampla in final.